Maandag in Khalid & Sophie: militair historicus Chris Klept over aanslagen Kiev

Maandag in Khalid & Sophie: militair historicus Chris Klept over aanslagen Kiev
De gasten van Khalid & Sophie van maandag 10 oktober

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van maandag 10 oktober. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Khalid & Sophie op maandag 10 oktober

  • Duo van dienst Eric Corton en Bart Vriends nemen de dag door.
  • De Oekraïense hoofdstad Kiev heeft het vandaag extra zwaar te verduren, de ene Russische raket na de andere daalde er neer. Te gast is militair historicus Christ Klep.
  • Met overmacht heeft Max Verstappen zijn tweede wereldtitel in de Formule 1 gewonnen.Amber Brantsen volgt hem al het hele seizoen voor Viaplay en is te gast.
  • De grote ster van Het Nationale Ballet in de jaren ’60 was Olga de Haas. Waar haar carrière als ballerina als een speer ging, ging het met haarzelf niet goed.Daan Schuurmans maakte een film geïnspireerd op haar leven.
  • Dit weekend reed Annemiek van Vleuten haar laatste rit van een historisch seizoen. Vanavond schuift de wereldkampioen bij aan.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's