Say Yes To The Dress UK seizoen 3 vier dagen in de week op TLC

Say Yes To The Dress UK seizoen 3 vier dagen in de week op TLC
Nieuw seizoen in razend tempo te zien

Kijktip :

In een nieuw seizoen van Say Yes To The Dress UK blijkt weer hoe moeilijk het soms is om de perfecte bruidsjurk te vinden. De afleveringen van het derde seizoen laten niet een week op zich wachten, maar zijn bijna elke avond te zien op TLC.

Hoewel er in de Britse bruidswinkel honderden prachtige exemplaren hangen, heeft elke bruid toch vaak altijd weer net die ene specifieke wens die soms lastig te realiseren is. Zeker als je veeleisende bruiden over de vloer krijgt. Zoals de 28-jarige Gina die voor haar komst al twintig andere winkels heeft bezocht en vijftig jurken heeft gepast, maar nog steeds niet is geslaagd.

Aan de vermaarde mode-ontwerper David Emanuel (hij ontwierp ooit de bruidsjurk voor prinses Diana) en zijn consultants de schone taak om voor haar de juiste jurk te vinden.

Het derde seizoen van Say Yes To The Dress UK is vanaf 2 april elke maandag, woensdag, donderdag en vrijdag met een nieuwe aflevering om 20:00 uur te zien op TLC.

Er is inmiddels ook een nieuw seizoen van Say Yes To The Dress Benelux aangekondigd.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Say Yes To The Dress UK seizoen 3 vier dagen in de week op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV