Recensie: The Curse of Bridge Hollow is saaie versie van Goosebumps en mist humor

Recensie: The Curse of Bridge Hollow is saaie versie van Goosebumps en mist humor
Met Scary Movie-ster Marlon Wayans, Kelly Rowland en Priah Ferguson

Film :

Vanaf 14 oktober is de film The Curse of Bridge Hollow te zien op Netflix. De sfeer in deze typische algoritme-film van Netflix zit er lekker in, waardoor het groots en meeslepend Halloween vieren is. Helaas gaat zelfs de filmfan dit niet grappig of eng vinden. Lees hier de filmrecensie van The Curse of Bridge Hollow.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Halloween comes to life
De vader van Sydney die het feest van Halloween haat werkt met tegenzin samen met zijn tienerdochter wanneer een kwade geest de decoraties in hun stadje tot leven laat komen.

Acteur Marlon Wayans en Priah Ferguson in de film 'The Curse of Bridge Hollow'

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 6,5

Het engste feest van het jaar staat voor de deur en daarom kunnen we ook nu weer een lawine aan Halloween-films verwachten. Speciaal voor de toch wat jongere doelgroep staat deze matige maar splinternieuwe Goosebumps kloon op Netflix. In deze film zien we een grappig weerzien met zangeres Kelly Rowland (bekend van Destiny's Child) en foute grappenmaker Marlon Wayans, die ook nu weer ouderwets op de lachstoel zit. De grootste doodzonde van deze productie is wel dat het nooit echt grappig wordt. Originaliteit ontbreekt ook en vooral wanneer magere Hein door het bejaardentehuis loopt, stort de boel langzaam maar zeker in. Als een "griezelfilmpje" met de kinderen misschien het kijken waard, maar anders is overslaan het beste advies. Anderhalve ster.

Cast
Naast Marlon Wayans (Fifty Shades of Black) en Priah Ferguson (The Oath) zijn ook Lauren Lapkus (The Wrong Missy), Gordon Tarpley (The Gift) en Dave Sheridan (Naked) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jeff Wadlow (Fantasy Island en Non-Stop).

Vanaf 14 oktober 2022 is de film The Curse of Bridge Hollow te zien op Netflix. Genre: Komedie, Avontuur, Horror. Tijdsduur: 89 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's