Vanavond op tv: halve finale Holland's Got Talent, nieuwe docuserie Kampioenenjaar

Vanavond op tv: halve finale Holland's Got Talent, nieuwe docuserie Kampioenenjaar
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 14 oktober

Kijktip :

Vanavond is het tijd voor de eerste halve finale van Holland's Got Talent. Verder onder meer de start van de nieuwe Vlaamse documentaireserie Kampioenenjaar. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 14 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Holland's Got Talent: eerste halve finale

RTL 4
20:00 uur

De audities van Holland's Got Talent zijn ten einde en dus is het tijd voor de halve finales. Vanavond staat de eerste halve finale op het programma bij RTL 4. Van de ruim honderd kandidaten die meededen aan dit seizoen, zijn er twintig doorgestoomd tot de halve finale. In de eerste halve finale strijden tien van de beste zangers, dansers en variété-acts om een felbegeerde finaleplek. Wie maakt er weer indruk op de jury en wie zakt er door het ijs?

Andy & Melisa: Melisa krijgt zenuwinzinking

SBS 6
20:30 uur

Realityserie Andy & Melisa is sinds enkele weken weer terug op televisie. In dit programma volgen we voormalig topvoetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw, Melisa Schaufeli, in hun dagelijks leven. Het veelbesproken koppel wordt in Spanje weer herenigd. Andy en Melisa gaan op geheel eigen wijze op onderzoek uit om wat cultuur te snuiven. En Melisa krijgt bijna een zenuwinzinking als er iets mis blijkt te zijn met haar prestigeproject. Gaat dit nog wel goedkomen?

Flikken Rotterdam: dode au pair op homo-ontmoetingsplaats

NPO 1
20:35 uur

Vanavond is de achtste aflevering van het zesde seizoen van Flikken Rotterdam te zien op NPO 1. Het lichaam van een jonge au pair wordt aangetroffen op een homo-ontmoetingsplaats. Zowel de bemiddelde Rotterdamse familie voor wie hij werkte als het bemiddelingsbureau dat hem naar Europa heeft gehaald, hadden geen idee van zijn geaardheid. Koshi en Harm hebben het gedurfde plan opgevat om een grote cokedealer van zijn criminele winsten te beroven. Notaris Zeilstra wil aan de wraak van de familie Visser ontsnappen door kroongetuige te worden.

Start: Kampioenenjaar

Canvas
21:25 uur

In het voetbalseizoen 2010-2011 werd KRC Genk tegen alle verwachtingen in landskampioen. Wat is het verhaal achter de schermen van deze titel? Dat wordt gereconstrueerd in de zesdelige documentaireserie Kampioenenjaar op Canvas. Genk begint zonder grote verwachtingen aan het seizoen 2010-2011. De jaren daarvoor eindigde het telkens in de middenmoot en het team bestaat vooral uit jonge jeugdspelers die doorgegroeid zijn naar de eerste ploeg en het daar proberen waar te maken.

Thriller: Fracture

NET 5
22:50 uur

Vanavond is de zeer ingenieuze thriller Fracture te zien op Net5. De hoofdrollen worden gespeeld door twee topacteurs: Anthony Hopkins en Ryan Gosling. Een advocaat, met grote plannen voor zijn carrière, vindt een onwaarschijnlijke tegenstander in een manipulatieve crimineel die hij probeert te vervolgen. Het duo raakt verstrikt in een riskant kat-en-muisspel met fatale gevolgen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV