Roda JC - Heracles Almelo live op tv (eerste ronde KNVB Beker)

Roda JC - Heracles Almelo live op tv (eerste ronde KNVB Beker)
Kraker tussen Keuken Kampioen Divisie-clubs

Sport :

Deze week staat de eerste ronde van de KNVB Beker op het programma. De topclubs zijn nog vrijgesteld, maar veel andere ploegen komen al wel in actie. Zo staat onder meer Roda JC - Heracles Almelo op het programma; zij spelen dinsdag (18 oktober) om 21.00 uur tegen elkaar. Het duel is live te zien op ESPN en het open kanaal van FOX.

Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder en op welk kanaal ESPN zit.

Gevallen Eredivionist
Hoe gaat het eigenlijk met Roda JC Kerkrade? Dat zullen veel voetballiefhebbers die alleen de Eredivisie volgen zich afvragen. Tot het seizoen 2017/2018 waren de Limburgers actief op het hoogste niveau, maar sindsdien kwakkelen ze in de Keuken Kampioen Divisie. In het seizoen 2019/2020 eindigden ze daar zelfs als zeventiende. Nu staat Roda JC op de vijfde plaats.

Gedegradeerd
Na een lang en succesvol verblijf in de Eredivisie ontkwam ook Heracles Almelo afgelopen seizoen niet aan degradatie. De Almeloërs hopen snel weer op het hoogste niveau terug te keren. Hun seizoen verloopt tot dusver uitstekend, want ze sleepten al een periodetitel in de wacht én staan momenteel op de eerste plaats. Kunnen ze ook een ronde verder komen in de KNVB Beker?

De wedstrijd Roda JC - Heracles Almelo is dinsdag 18 oktober om 21.00 uur live te zien op ESPN en FOX. De voorbeschouwing op beide zenders begint om 20.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's