Nieuwe realityserie Goud Zuid over zes rijke vriendinnen start 25 november op SBS6

Nieuwe realityserie Goud Zuid over zes rijke vriendinnen start 25 november op SBS6
Beeldschone dames uit Oud-Zuid leiden jetset-leven

Nieuws :

UPDATE: de nieuwe realityserie Goud Zuid is uitgesteld naar het voorjaar van 2023. Dan zal de serie te zien zijn op Net5.

Oud-Zuid is de chiqueste wijk van Amsterdam. Het is de thuisbasis van de rich and famous én de zes vriendinnen die te zien zijn in de nieuwe realityserie Goud Zuid. Ze runnen eigen ondernemingen, maken extravagante tripjes, shoppen voor luxe designergarderobes en hebben altijd champagne binnen handbereik. De serie is vanaf 25 november te zien op SBS6.

Goud Zuid gemist? Kijk vanaf 5 april elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Uitdagingen
Wat houdt het in om te leven en te ondernemen in de meest welvarende wijk van Amsterdam? Hoe richten de vriendinnen hun individuele levens in en gaan ze samen om met alledaagse uitdagingen op het gebied van gezin, carrière, vriendschappen en de liefde? Is echt alles goud wat er blinkt? We krijgen het allemaal te zien in dit gloednieuwe realityprogramma.

Glamoureus
Personal training in het Vondelpark, shoppen in de P.C. Hooftstraat, boodschappen bij de traiteur en lunchen bij chique restaurants. Oud-Zuid is een unieke biotoop vol dure huizen en appartementen met luxe bolides voor de deur. Een omgeving die zich perfect leent voor de glamoreuze levensstijl van Nancy, Lilian, Dionne, Jamie, Gini en Daniella, die samen centraal staan in Goud Zuid.

De nieuwe realityserie Goud Zuid is vanaf woensdag 5 april wekelijks om 22.25 uur te zien op Net5. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Goud Zuid terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's