Arsenal - PSV live op tv en online (Europa League)

Arsenal - PSV live op tv en online (Europa League)
Inhaalwedstrijd in Londen

Sport :

In verband met het overlijden van Queen Elizabeth II werd de Europa League-wedstrijd Arsenal - PSV op donderdag 15 september afgelast. Donderdag 20 oktober is het duel om 19.00 uur alsnog live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Arsenal - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Topvorm
Arsenal is onder leiding van trainer Mikel Arteta uitstekend begonnen aan het seizoen. De Londenaren gaan fier aan kop in de Premier League en zijn ook in de Europa League uit de startblokken geschoten. De eerste drie wedstrijden werden allemaal gewonnen; achtereenvolgens werden FC Zürich (1-2) en FK Bodø/Glimt (3-0 en 0-1) verslagen.

Monsterzeges
PSV begon de Europa League met een 1-1 gelijkspel tegen Bodø/Glimt, maar vond vervolgens de weg omhoog. De afgelopen weken speelden de Eindhovenaren twee keer tegen FC Zürich en dat leidde tot monsterzeges. In Zwitserland werd met 1-5 gewonnen en in het eigen Philips Stadion zegevierde PSV met 5-0. Kunnen ze ook Arsenal verslaan?

De wedstrijd Arsenal - PSV is donderdag 20 oktober om 19.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.25 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV