Nieuw seizoen Bij ons op het kamp vanaf donderdag te zien op RTL 5

Nieuw seizoen Bij ons op het kamp vanaf donderdag te zien op RTL 5
Meekijken op het woonwagenkamp

Kijktip :

Donderdag 20 oktober gaat het nieuwe, derde seizoen van culthit Bij ons op het kamp van start op RTL 5. In deze realityserie volgen we een aantal bewoners van verschillende woonwagenkampen in Nederland. Naast bekende gezichten worden dit seizoen ook nieuwe bewoners geïntroduceerd.

Bij ons op het kamp gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kermis
In dit seizoen van Bij ons op het kamp duiken weer diverse oude bekenden op. Opnieuw volgen we de Eindhovense Gijs en Liesbeth en autoverkoper Tony en zijn Lizette - de jurkenmaakster van het zuiden. Kermisexploitanten Wim en Jose zijn nieuw dit seizoen. We volgen ze op hun laatste route met hun attractie Wimpie’s Prijzenpaleis.

Ondernemers
Na dit kermisseizoen houden Wim en Jose het voor gezien en gaan ze met pensioen. Een emotionele beslissing. Daarnaast maakt het koppel Antonio en Frans hun opwachting. We gaan met ze mee op tournee langs de Spaanse Costa. Ook nieuw zijn Bappie en Marijeta uit Nieuwerkerk aan de IJssel. De jonge ondernemers runnen een sportschool, een ijszaak en een exclusief taartenbedrijf.

Het nieuwe seizoen van Bij ons op het kamp is vanaf donderdag 20 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Bij ons op het kamp terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV