HHC Hardenberg - PEC Zwolle live op tv (eerste ronde KNVB Beker)

HHC Hardenberg - PEC Zwolle live op tv (eerste ronde KNVB Beker)
Overijsselse derby op donderdagavond

Sport :

De topclubs komen nog niet in actie in de eerste ronde van de KNVB Beker, maar er staat wel een heuse derby op het programma: HHC Hardenberg - PEC Zwolle. De wedstrijd is donderdag 20 oktober om 21.00 uur live te zien op ESPN en het open kanaal van FOX.

Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder en op welk kanaal ESPN zit.

Amateurs
HHC Hardenberg is al jarenlang een gerenommeerde naam in het amateurvoetbal. Ze zijn inmiddels al enkele jaren actief in de Tweede Divisie, het derde niveau van Nederland. Vorig seizoen eindigde HHC als tweede in deze competitie. Op dit moment staat de ploeg uit Overijssel ook tweede; na tien wedstrijden hebben ze twintig punten verzameld.

Degradatie
Een kleine veertig kilometer verderop bevindt zich het stadion van PEC Zwolle, de tegenstander van vanavond. De Zwollenaren degradeerden afgelopen zomer na een lang verblijf in de Eredivisie naar de Keuken Kampioen Divisie. PEC is voornemens snel weer terug te keren op het hoogste niveau en staat momenteel dan ook tweede op de ranglijst.

HHC Hardenberg - PEC Zwolle is donderdag 20 oktober om 21.00 uur live te zien op ESPN en FOX. De voorbeschouwing op beide zenders begint om 20.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's