It Takes 2 terugblik: Bert van Leeuwen eerste afvaller

It Takes 2 terugblik: Bert van Leeuwen eerste afvaller
Alle optredens op een rij

Nieuws :

EO-presentator Bert van Leeuwen moet het veld ruimen bij It Takes 2. Zijn versie van 'Hallelujah' met coach Romy Monteiro viel niet goed bij de jury, terwijl Dionne Slagter juist héél goed zong en een monsterscore noteerde. Gids.tv zet alle optredens op een rij.

De BN'ers openden - zonder coaches Marcel Veenendaal, Trijntje Oosterhuis en Romy Monteiro - de show met een gezamelijke versie van Alphabeats 'Fascination'. Het enthousiasme spatte er vanaf:

Dionne Slagter, op YouTube bekend als OnneDi, bleek de ster van de avond. Met coach Marcel Veenendaal zong ze de longen uit haar lijf tijdens een prachtige versie van Etta James' 'At Last'. Ook de jury was onder de indruk. Gerard Ekdom: "Dit is fantastisch! Ik heb gewoon echt kippenvel." Ook Angela Groothuizen was onder de indruk: "Wat een goed duo! Jullie gaan heel ver komen."

Met een 9,5 van Gerard Ekdom, een 8 van Angela Groothuizen en een 9 van Ronnie Flex ("Het was extreem chill") zette de twee een monsterscore neer:

Even terug naar het minder leuke gedeelte van de show: de afvaller. Bert van Leeuwen ging niet erg lekker. Was 'Hallelujha' toch iets te hoog gegrepen? De jury was meedogenloos. "Bert, ik vind je geweldig", begon Angela nog positief. "Ik vind het bewonderenswaardig dat je meedoet aan dit programma met zo weinig natuurlijk zangtalent."

Mariek Elsinga en Evi Hanssen zaten in de gevarenzone, maar Bert scoorde slechter dus moest hij uiteindelijk de show verlaten.

Iedere coach zong samen met de BN'ers uit hun team een duet. Dit waren de duetten:

Jörgen en Trijntje zongen 'Fine Brown Frame' van Lou Rawls:

Mika en Romy gingen uptempo met 'Bang Bang' van Jessie J, Ariana Grande & Nicki Minaj:

Robin en Marcel gingen voor de knaller 'Use Somebody' van Kings of Leon:

Eva en Romy vertolkten samen de Rihanna-hit 'Only Girl in the World':

Leo en Trijntje zongen de klassieker 'Ain't no Mountain High Enough' van Marvin Gaye en Tammi Terrell:

Evi en Marcel waagden zich aan 'Zoutelande' van BLØF en Geike Arnaert:

Marieke en Trijntje gingen voor Paparazzi van Lady Gaga:

It Takes 2 is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL4.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op It Takes 2 terugblik: Bert van Leeuwen eerste afvaller of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV