Maandag in Khalid & Sophie: Bram Endedijk over strafeis Mallorca-zaak Carlo Heuvelman

Maandag in Khalid & Sophie: Bram Endedijk over strafeis Mallorca-zaak Carlo Heuvelman
De gasten van Khalid & Sophie van maandag 17 oktober

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van maandag 17 oktober. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie op maandag 17 oktober

  • Het nieuws van de dag wordt besproken met Anita Witzier en Sander de Kramer.
  • De aanvoerders van Feyenoord en Excelsior weigerden gisteren de One Love-band - een statement tegen racisme, discriminatie en uitsluiting - te dragen.Houssin Bezzai van de KNVB en Paul van Dorst van Roze Kameraden bespreken de controverse.
  • Vandaag eist het OM tot 10 jaar cel tegen de verdachten die in 2021 de 27-jarige Carlo Heuvelman zwaar mishandeld hebben op Mallorca. Hij overleed 4 dagen later aan zijn verwondingen. NRC-journalist Bram Endedijk is te gast.
  • Toen Anne van der Steen haar werk deels verloor door de coronacrisis, begon zij als vuilnisvrouw. Gesprekken met collega’s inspireerden haar om de docu Anne en de vuilnismannen te maken. Anne schuift aan met vuilnisman Maurits en vuilnisvrouw Sandra.
  • Harrie Lavreysen is voor het vierde jaar op rij de snelste man ter wereld op de WK Sprint. Hij viert het bij ons en gaat in gesprek over zijn carrière en overwinningen.
  • Een muzikale afsluiter met een optreden van Karsu. Ze zingt haar nieuwe single Until, I Do.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's