Dinsdag bij Jinek: Glennis Grace doet 'ware' verhaal over Jumbo-rel

Dinsdag bij Jinek: Glennis Grace doet 'ware' verhaal over Jumbo-rel
Dit zijn de gasten van Jinek op dinsdag 18 oktober

Kijktip :

Nieuwe aantijgingen aan het adres van Glennis Grace, de geplaagde zangeres zou volgens Shownieuws iemand met de dood hebben bedreigd, zijn wellicht de reden dat ze voor één keer uitgebreid haar verhaal over de Jumbo-rel op tv wil vertellen. Grace kiest hierbij voor de talkshow van Eva Jinek.

Verdacht van bedreiging, openlijke geweldpleging en mishandeling
Na een flink uit de hand gelopen ruzie in een filiaal van Jumbo in de hoofdstad belandde Glennis in februari een paar dagen achter de tralies, samen met haar zoon Anthony. De zaak is nog altijd onder de rechter (26 oktober is een nieuwe zitting) en de Amsterdamse wordt verdacht van bedreiging, openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade. Genoeg voer voor een goed gesprek dus. Aan Eva Jinek de taak om het ware verhaal rondom de woede-uitbarsting van Grace nu eens echt boven tafel te krijgen.

De andere gasten van Jinek op dinsdag 18 oktober

  • Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet is een week lang geschorst omdat hij zijn nevenfuncties weigert op te geven. Een unicum in de Nederlandse politieke geschiedenis, want nooit eerder werd een gekozen volksvertegenwoordiger zo lang geweerd uit de Kamer. Politiek commentator van de Telegraaf Wouter de Winther is te gast.
  • Het is de beruchtste gevangenis van het Midden-Oosten: de Evin-gevangenis in Teheran. Afgelopen weekend ontstond er een brand.Yasmijn Fataie is in de gevangenis geboren en vertelt vanavond haar verhaal.
  • De BBC maakt al honderd jaar legendarische tv-programma’s. Wwetenschapsjournalist Anna Gimbrère, Brit en choreograaf Barrie Stevens en tv-kok Yvette van Boven bespreken hun favorieten.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's