Dinsdag in Khalid & Sophie: Henk Spaan over Gouden Bal-winnaar Karim Benzema

Dinsdag in Khalid & Sophie: Henk Spaan over Gouden Bal-winnaar Karim Benzema
Dit zijn de gasten van dinsdag 18 oktober

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van dinsdag 18 oktober. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

De gasten in Khalid & Sophie op dinsdag 18 oktober

  • We praten over het nieuws van de dag met Thijs Boontjes en Suse van Kleef. Zij zijn ons duo van dienst.

  • Real Madrid-aanvaller Karim Benzema won gisteren de Gouden Bal, de prijs voor beste voetballer van het afgelopen jaar. Volkomen terecht volgens sportjournalist Henk Spaan.

  • Lawaaipapagaai, Abeltje, Minoes, Buurman & Buurman. De man achter deze films en programma’s - de koning van de kindertelevisie - Burny Bos, zit vanavond met zijn dochter Tamara Bos bij ons aan tafel.

  • Frank Rijkaard en Ruud Gullit speelden toen ze vijftien waren samen in de C1 van DWS.Zes teamgenoten van toen vertellen over die tijd.

  • We sluiten de avond met het Pynarello Orkest dat De Vijfde van Beethoven speelt. Zonder dirigent en zonder bladmuziek.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's