Vanavond op tv: nieuw programma Net5 Moorddossier, bekerwedstrijd NEC - Fortuna Sittard

Vanavond op tv: nieuw programma Net5 Moorddossier, bekerwedstrijd NEC - Fortuna Sittard
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 19 oktober

Kijktip :

Vanavond gaat op Net5 het nieuwe programma Net5 Moorddossier van start. Verder onder meer de bekerwedstrijd NEC - Fortuna Sittard. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 19 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

De Bodyguard: finale

NPO 3
20:25 uur

Na een aantal loodzware weken is het tijd voor de finale van De Bodyguard. Onder leiding van de gerenommeerde persoonsbeveiligers Nico Raat en Malcolm Wynter streden tien kandidaten tegen elkaar. Wie heeft het in zich om bodyguard te worden? Het is de dag van de finale. Drie kandidaten zijn nog in de race. De dag start met een rijtest. Lukt het ze de auto van een belager van de weg af te rijden? De overige twee worden op een verlaten en onheilspellend terrein gedropt.

Nieuw: Net5 Moorddossier

NET 5
20:30 uur

Het navertellen van waargebeurde moordzaken is een populair fenomeen. Waar de meeste serie- en podcastmakers zich vooral richten op Amerikaanse en Scandinavische verhalen, brengt het nieuwe programma Net5 Moorddossier spraakmakende Nederlandse moordzaken aan het licht. In de eerste aflevering duiken we in de zaak van Melissa Ulrich. Op 23 mei 2006 komt de 19-jarige Melissa in een Arnhemse flat op gruwelijke wijze door een brand om het leven. Als blijkt dat deze is aangestoken, gaat een politieteam op jacht naar de dader.

Tv-première: Tenet

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de tv-première van de actiefilm Tenet te zien. Het is de meest recente film van topregisseur Christopher Nolan. Als een Russische oligarch een derde wereldoorlog wil ontketenen, moet een geheim agent het einde van de wereld voorkomen met slechts een mysterieus sleutelwoord: Tenet. Hij begeeft zich in een schemerwereld van internationale spionage, terwijl zijn missie zich ontvouwt buiten de werkelijke tijd.

Live: NEC - Fortuna Sittard (KNVB Beker)

FOX
21:00 uur

In de eerste ronde van de KNVB Beker staat meteen clash tussen twee Eredivisionisten op het programma. Vanavond is de wedstrijd NEC - Fortuna Sittard vanaf 21.00 uur live te zien op ESPN en het open kanaal van FOX. Dit seizoen speelden NEC en Fortuna Sittard ook al tegen elkaar in de Eredivisie. Op 10 september kwam Fortuna op bezoek in Nijmegen, waar de wedstrijd in 1-1 eindigde.

Special: Jeroen Pauw in Oekraïne

NPO 1
21:30 uur

Ruim zeven maanden na de landelijke Giro555-actiedag voor Oekraïne bezoekt Jeroen Pauw het land in oorlog. Een tocht van zo'n 3500 kilometer brengt Jeroen Pauw van Krakau in Polen via het veilige westen van Oekraïne naar het oorlogsgebied in het oosten van het land. En weer terug. Daarbij bezoekt hij allerlei projecten, en spreekt met hulpverleners en met slachtoffers van de oorlog. Algemene indruk: veel vrouwen zijn met hun kinderen naar het veilige westen en verder gevlucht, veel mannen vechten tegen de Russen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV