Nieuw op Netflix: Hilarity for Charity met Seth Rogen

Nieuw op Netflix: Hilarity for Charity met Seth Rogen
Benefiet voor alzheimer met Hollywoodsterren

Kijktip :

Hollywoodacteur Seth Rogen (Superbad) en zijn vrouw Lauren Miller Rogen zetten zich al jaren in voor de bestrijding van alzheimer met de benefietavond Hilarity for Charity. Voor het eerst komt deze show vol sketches, stand-up en muziek - met de populairste acteurs en comedians - naar Netflix.

Vanaf 6 april staat de comedyshow, die als doel heeft zoveel mogelijk geld op te halen voor alzheimerbestrijding, op Netflix. De streamingdienst maakte dat bekend in een filmpje met ster Seth Rogen.

Zowat elke bekende Hollywoodster is al eens op bezoek geweest bij de show. Deze editie staan onder meer latenighhost James Corden, Kumail Nanjiani (The Big Sick), Sarah Silverman (Wreck-it Ralph), Jeff Goldblum (Thor: Ragnarok) en Sacha Baron Cohen (Borat) op het affiche.

Het is voor het eerst dat er een Hilarity for Charity ook daadwerkelijk wordt uitgezonden. Het idee begon toen Lauren Millers moeder de diagnose alzheimer kreeg. Sindsdien strijdt het koppel tegen de ziekte.

Hilarity for Charity is vanaf 6 april te zien op Netflix via deze link.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: Hilarity for Charity met Seth Rogen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV