Finale LEGO Masters 2022 zaterdag 22 oktober te zien op RTL 4

Finale LEGO Masters 2022 zaterdag 22 oktober te zien op RTL 4
Wie wint de spannende LEGO-competitie?

Kijktip :

Na een spannend seizoen is het zaterdag (22 oktober) tijd voor de grote finale van LEGO Masters. De kijkcijfers vielen dit derde seizoen behoorlijk tegen, maar dat zal de hunkering naar de winst voor de overgebleven teams niet minder maken.

Finale LEGO Masters gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Vier miljoen steentjes
De drie allerbeste teams van Nederland en België strijden om de titel LEGO Masters 2022, een reis naar LEGO House in Denemarken en 25.000 euro. Ze krijgen alle vier miljoen steentjes tot hun beschikking om in achtentwintig uur het allermooiste bouwwerk van hun leven te bouwen.

Over het programma
In LEGO Masters krijgen deelnemers te kans om de mooiste en meest bijzondere bouwwerken te maken van de beroemde Deense steentjes. Ze krijgen in elke aflevering twee opdrachten en de bouwers die uitblinken in originaliteit en kwaliteit stromen door. De creaties worden beoordeeld door 'Brickmaster' Esmee Kuenen.

De finale van LEGO Masters is zaterdag 22 oktober om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV