Nieuwe thrillerserie Het gouden uur vanaf zondag te zien op NPO 3

Nieuwe thrillerserie Het gouden uur vanaf zondag te zien op NPO 3
Terroristische aanslag in Nederland

Kijktip :

Vanaf zondag (23 oktober) is de nieuwe, zesdelige thrillerserie Het gouden uur te zien op NPO 3. Deze bloedstollend spannende serie speelt zich af in de nasleep van een terroristische aanslag in Nederland. Het eerste uur na een aanslag is cruciaal.Dat is het moment waarin paniek en angst overweldigend zijn en het gevaar voor een tweede aanslag het grootst is.

Het gouden uur aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Slachtoffers
De serie volgt alle betrokkenen, waaronder daders, slachtoffers en alle hulpdiensten die het eerst ter plaatse zijn. Dit uur van leven of dood en de gevolgen van een terroristische aanslag zijn te zien in Het gouden uur. Hoofdrolspeler is Nasrdin Dchar, die een gedreven rechercheur van Afghaanse afkomst speelt. Hij krijgt een verontrustend sms'je waaruit blijkt dat zijn jeugdvriend Faysal naar Nederland is gekomen.

Aanslag
Een dag later wordt Nederland opgeschrikt door een terroristische aanslag. Politieagenten Mardik en Shannon worden 's nachts opgeroepen voor een bommelding bij Amsterdam Centraal Station. De volgende dag moet Mardik zich melden op het bureau voor een onderzoek van de AIVD rechercheur Joëlle. Heeft hij nog contact met mensen van vroeger? Dan begint hij Faysal te verdenken...

De nieuwe thrillerserie Het gouden uur is vanaf zondag 23 oktober wekelijks om 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het gouden uur terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's