Nieuw seizoen Postcode Loterij Eén tegen 50 begint zondag op RTL 4

Nieuw seizoen Postcode Loterij Eén tegen 50 begint zondag op RTL 4
Ook na corona slechts 50 tegenspelers

Kijktip :

Caroline Tensen is zondag 23 oktober terug met een gloednieuw seizoen van Postcode Loterij Eén tegen 50. Ook na het afschaffen van de coronamaatregelen komen de honderd tegenspelers die we voorheen in dit programma zagen niet terug.

Eén tegen 50 gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Keuze
In Postcode Loterij Eén tegen 50 neemt een kandidaat het op tegen de vijftig tegenspelers in de studio. De kandidaat krijgt bij elke vraag een keuzemogelijkheid; dat kan variëren van muziekfragmenten tot plaatjes en van de keuze tussen twee categorieën en de optie van een makkelijke of een moeilijke vraag.

Escapes
Wanneer de kandidaat alle tegenspelers wegspeelt wint hij of zij een geldbedrag. Dat is ook afhankelijk van het aantal escapes dat ingezet wordt, en wanneer - bij twijfel kan een escape worden ingezet om sowieso door te gaan naar de volgende vraag, maar dit kost wel geld.

Het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Eén tegen 50 is vanaf zondag 23 oktober wekelijks rond 21.45 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Eén tegen 50 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's