FC Groningen - PSV live op tv (Eredivisie)

FC Groningen - PSV live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in elfde speelronde

Sport :

Op zondag 23 oktober spelen PSV en FC Groningen in de eerste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Euroborg in Groningen. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 3.

Samenvatting en hoogtepunten FC Groningen - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De ploeg van Ruud van Nistelrooij blijf wel winnen (bijvoorbeeld van FC Utrecht met 6-1 en van sc Heerenveen met 0-1), maar staat toch redelijk onder druk: het verwachtingspatroon is zeer hoog in Eindhoven. Na het 1-0 verlies in Londen afgelopen donderdag ligt er toch wel weer een vergrootglas op de ploeg.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op ESPN 3. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Groningen - PSV is zondag 23 oktober om 14.30 uur live te zien op ESPN 3. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's