Vrijdag in Khalid & Sophie: Maarten Spanjer over 'Waku Waku', Queen's Pleasure en meer

Vrijdag in Khalid & Sophie: Maarten Spanjer over 'Waku Waku', Queen's Pleasure en meer
Dit zijn de gasten van vrijdag 21 oktober

Kijktip :

Het duo Khalid & Sophie zijn wisselend elke werkdag te zien op de vroege avond van NPO 1. Vanavond zitten onder meer Televizier-Ster Talent Soy Kroon en Maarten Spanjer te gast. Dit zijn de gasten van vrijdag 20 oktober.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Khalid & Sophie - vrijdag 21 oktober

  • Het duo van dienst van deze vrijdag is Georgina Verbaan en Soy Kroon, de winnaar van de Televizier-Ster Talent van dit jaar.
  • In zijn boek ‘De kunst van het loslaten’ neemt Maarten Spanjer ons mee door zijn brein en de Nederlandse film- en televisiewereld van de jaren ’80 en ’90. Zo ook zijn deelname aan Waku Waku, waarin hij de presentator tot wanhoop dreef.
  • Bij Terschelling botsten vandaag een watertaxi en een snelboot op elkaar. Twee mensen zijn omgekomen en er wordt nog gezocht naar overlevenden. Terschellinger zanger Hessel vertelt vanaf het eiland over de ramp.
  • Oekraïne en Rusland maken zich op voor de slag om Cherson. Een cruciaal moment. Militair historicus Christ Klep legt het uit.
  • In de kappersstoel van Marko durven kinderen lief en leed met hem te delen. Zijn programma Hoofdzaken won gisteren de Cinekid Leeuw. Kapper Marko schuift aan met Babette en Lily.
  • Voor haar rubriek 'Het Wassenbeeldenmuseum' kiest Annefleur Schipper elke week iemand uit die er voor haar uitspringt. Deze week zet ze een Brits talent in de spotlights.
  • We zwaaien oud-premier Liz Truss uit met muziek van de band Queen's Pleasure.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's