Streamingtip: Finale House of the Dragon maandag te zien op HBO Max

Streamingtip: Finale House of the Dragon maandag te zien op HBO Max
The Greens vs. the Blacks

Kijktip :

De strijd komt er aan: De Greens tegen de Blacks. Waarschijnlijk gaan we de ontknoping van dat verhaal pas in het tweede seizoen zien, maar waar gaat de cliffhanger van dit seizoen ons leiden? De laatste aflevering van House of the Dragon seizoen 1 is vanaf maandag te zien op HBO Max.

Het verhaal

Let op! Onderstaande verhaal bevat spoilers van de eerste negen afleveringen van House of the Dragon

Alhoewel koning Viserys zijn dochter Rhaenyra als troonopvolger had aangewezen, is zijn vrouw Alicent er van overtuigd dat hij in zijn laatste adem hun eigen zoon Aegon aanwees. Tegen de wil van Viserys in kroont zij Aegon, maar daarbij spaart zij - tegen de wil van haar vader Otto - Rhaenyra en Daemon van de dood. Rhaenys, 'the Queen that never was', is echter onderweg op haar draak om hen het slechte nieuws te vertellen.

Olivia Cooke als Alicent en Emma d'Arcy als Rhaenyra in 'House of the Dragon'.

Lees hier onze eerste indruk recensie van House of the Dragon.

Cast
Naast Emma D'Arcy (Wanderlust) en Olivia Cooke (Sound of Metal) zijn ook Matt Smith (Morbius), Tom Glynn-Carney (Dunkirk) en Rhys Ifans (The King's Man) te zien in deze laatste aflevering.

Vanaf 25 oktober is het hele seizoen van House of the Dragon te bingen op HBO Max. Genre: fantasie, actie, drama, avontuur. Deze serie bevat 10 afleveringen. Lengte van aflevering: ca. 60 min.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV