Recensie: Raymond & Ray is film die niets nieuws brengt en vol zit met stereotypes

Recensie: Raymond & Ray is film die niets nieuws brengt en vol zit met stereotypes
Met Ewan McGregor en Ethan Hawke

Film :

Vanaf 21 oktober staat de film Raymond & Ray op Apple TV+. Bij het kijken van dit soort films is het altijd lekker dat er geen sprake is van "de acteur is zo goed als het materiaal wat hij krijgt". Lees hier de recensie van Raymond & Ray.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Wat voor vader ben je?
Het verhaal gaat over de halfbroers Raymond. en Ray. Zij komen bijeen als hun vervreemde vader overlijdt. Dan horen ze dat het zijn laatste wens was dat zij zijn graf zouden graven. Samen gaan ze na wat voor mannen ze geworden zijn.

Ewan McGregor als Raymond en Ethan Hawke als Ray in 'Raymond & Ray'. Bron: Apple TV

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 56% | IMDb ★ 6,5

Het is niet voor niets dat deze film Raymond & Ray heet. De twee titelkarakters worden meesterlijk geportretteerd door Ewan McGregor en Ethan Hawke, die samen ook een leuke chemie hebben. Helaas helpt het script ze niet. Ze hebben eigenlijk niets om mee te werken, de bijrollen zijn zeer eendimensionaal en de dialogen zijn zo nu en dan tenenkrommend. De regie en de productie heeft werkelijk niets nieuws en we hebben alles eigenlijk al wel een keertje gezien. Het verhaal gaat als een sneltrein voorbij en neemt absoluut geen tijd om eens goed in de spiegel te kijken. Meer konden de makers er blijkbaar niet van maken: 2,5 ster.

Cast
Naast Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) en Ethan Hawke (The Black Phone) spelen ook Sophie Okonedo (Christopher Robin), en Vondie Curtis-Hall (Coming to America) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Rodrigo García (Four Good Days).

Vanaf 21 oktober 2022 is Raymond & Ray te kijken op Apple TV+. Genre: drama. Tijdsduur: 106 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV