Serierecensie: Het Gouden Uur is snoeiharde misdaadserie over terroristische aanslag in Nederland

Serierecensie: Het Gouden Uur is snoeiharde misdaadserie over terroristische aanslag in Nederland
Met Mocro Maffia-acteur Nasrdin Dchar

Film :

Vanaf 23 oktober is de serie Het Gouden Uur te zien op NPO 3 en te bingen op NPO Plus. Acteur Nasrdin Dchar (Meskina, De 12 van Oldenheim en Klem) speelt een glansrol in een bloedstollende misdaadserie waar elke minuut telt. Lees hier de serierecensie van Het Gouden Uur.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Heden en verleden
Het eerste uur na een terroristische aanslag is cruciaal. Mardik is een zeer gedreven rechercheur van Afghaanse afkomst, die enorm wordt gewantrouwd door AIVD-medewerker Joëlle. Dit komt omdat ze iets over zijn verleden heeft ontdekt.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ n.n.b

Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste twee afleveringen van Het Gouden Uur

De kijker wordt direct gewaarschuwd voor shockerende beelden en dat is niet zo gek, als in de tweede aflevering een vreselijke aanslag op een markt de boel op scherp zet. Een zeer aangrijpende aflevering waar Nederland zeker over gaat praten. De aanslag en de nasleep van de daders, slachtoffers en politie staan centraal met naast acteur Nasrdin Dchar ook sterke rollen voor Soumaya Ahouaoui en Ellen Parren. Regisseur Bobby Boermans (Hoogvliegers en Nieuwe Buren) zorgt wéér voor een indrukwekkende misdaadserie, die voor tere zielen minder geschikt is. Vier sterren.

Cast
Naast Nasrdin Dchar (Wolf) en Ellen Parren (Alle Tijd) zijn ook Peter Post (Flikken Maastricht), Matteo van der Grijn (Zwanger & Co.), Abbas Fasaei (Diepe Gronden), Sophie Veldhuizen (Bluf), Soumaya Ahouaoui (Marokkaanse Bruiloft), Melody Klaver (Arcadia), Yannick de Waal (Immortality) en Nabil Mallat (Keizersvrouwen).

Bron: AVROTROS

De nieuwe thrillerserie Het gouden uur is vanaf zondag 23 oktober wekelijks om 20.15 uur te zien op NPO 3 en vanaf diezelfde datum te bingen op NPO Plus. Lees hier waar je Het Gouden Uur kunt kijken. Deze serie bevat 6 afleveringen van 50 minuten. Genre: misdaad, drama.

Actuele video's

Meer actuele video's