Zondag in laatste Humberto: Daley Blind over documentaire, Lewis Capaldi en meer

Zondag in laatste Humberto: Daley Blind over documentaire, Lewis Capaldi en meer
Dit zijn de gasten van zondag 23 oktober

Kijktip :

Humberto Tan is elk weekend twee dagen lang (op zaterdag en zondag) te zien op de late avond van RTL 4. In de laatste aflevering van deze reeks is onder meer Daley Blind te gast om te praten over zijn documentaire. Dit zijn de gasten van zondag 23 oktober.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zondag 23 oktober

  • Wereldster Lewis Capaldi stond met zijn wereldhit ‘Someone You Loved’ maar liefst 42 weken in de Nederlandse Top 40. Vanavond is hij speciaal uit Schotland naar ons toe gekomen en zingt hij zijn nieuwe hitsingle 'Forget Me'.
  • Daley Blind is vanavond bij ons te gast om te praten over de nieuwe documentaire ‘Nooit meer stilstaan’. In deze docu, die deze week in première ging, vertelt hij openhartig over zijn hartproblemen.
  • Het is de laatste Humberto van dit seizoen. Vallen we nu in een zwart gat, of gloort er hoop aan het einde van de tunnel? Kijkcijferkoningin Tina Nijkamp schuift aan en vertelt waar we ons de komende tijd op televisiegebied op kunnen verheugen.

Humberto is iedere zaterdag en zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV