Nieuw programma Mart op de Piste vanaf woensdag te zien op NPO 3

Nieuw programma Mart op de Piste vanaf woensdag te zien op NPO 3
Mart Hoogkamer op skivakantie met vrienden

Kijktip :

Mart Hoogkamer ruilt de bacardi lemon in voor de glühwein en gaat in het nieuwe programma Mart op de Piste op zoek naar een après-ski knaller. Samen met zijn vrienden strijkt de zanger neer in Val Thorens voor een muzikale wintersport. Elke aflevering zingt Mart een winterse meezinger.

Mart op de Piste aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Kinderpiste
In de eerste aflevering komt de groep aan in Val Thorens, waar ze gelijk hun appartement bekijken. De eerste stappen op wintersport zijn onwennig, maar bevallen prima. Wesley heeft tegen zijn vrienden gezegd goed te kunnen skiën, maar onderweg naar de top van de berg blijkt dat hij het pas twee keer heeft gedaan... Mart en Randy doen het rustiger aan en blijven op de kinderpiste.

Shirma Rouse
Mart blijkt een onverwacht talent te hebben en doet het voor een eerste keer helemaal niet slecht. De après-ski kraker wordt gezongen door Shirma Rouse. Zij maakt samen met de muzikanten een nieuwe versie van het bekende nummer 'Kon ik maar even bij je zijn'. Later in het seizoen zijn ook Wolter Kroes, John West, Bizzey, Jody Bernal en Roxanne Kwant te gast.

Het nieuwe programma Mart op de Piste is vanaf woensdag 26 oktober wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Mart op de Piste terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV