Nieuw seizoen De Bevers gaat woensdag 26 oktober van start op RTL 5

Nieuw seizoen De Bevers gaat woensdag 26 oktober van start op RTL 5
Televizier-Ring-genomineerden zijn terug!

Kijktip :

Realityserie De Bevers is vanaf morgen terug op RTL 5 met een gloednieuw seizoen. John de Bever en zijn vriend Kees deden onlangs nog veel stof opwaaien met hun nominatie voor de Gouden Televizier-Ring - die helaas niet werd gewonnen.

De Bevers gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Frikandellenkraam
Dit seizoen investeren de Bevers in een frikandellenkraam in Kroatië, ze duiken het zwembad in bij Corry Konings, overweegt Kees een haartransplantatie ondanks zijn diepgewortelde angst voor naalden, haalt John herinneringen op met zijn enige vrouwelijke vlam ooit - Annie Schilder - en kopen ze een nieuw huis in hun geliefde Spanje. Dan hebben we de kerstfanreis naar Almelo nog niet genoemd en natuurlijk Johns optredens waarbij altijd het dak eraf gaat.

Oude vriendin
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen treedt John op in het voetbalstadion van FC Volendam en gaat daarna op bezoek zijn oude vriendin Anny Schilder. Kees krijgt zijn zoveelste onlinebestelling binnen en daar heeft John een duidelijke mening over. Daarnaast gaan de mannen een proeflesje yoga doen en komt geluidsman Roy aan met een bijzonder businessvoorstel.

Het nieuwe seizoen van De Bevers is vanaf woensdag 26 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's