Waar is evenement HIT IT live te zien? (zaterdag 29 oktober)

Waar is evenement HIT IT live te zien? (zaterdag 29 oktober)
Eerste editie in Ahoy Rotterdam

Sport :

Naast GLORY en de UFC is er nu een groot nieuw vechtsportevenement om naar uit te kijken: HIT IT. De eerste editie hiervan vindt plaats in Ahoy Rotterdam. Hoofdevenement: een gevecht tussen GLORY kampioen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges. Waar kun je het vechtsportspektakel live kijken?

Koop je PPV voor HIT IT 2022 via de website van Hit It.

Pay-per-view
In de spectaculaire show zien we niet alleen het gevecht tussen Rico en Hesdy, maar ook een BN'er gevecht tussen Michael Boogerd en Dan Karaty en verschillende optredens, van onder meer Emma Heesters en Sam Ryder. In tegenstelling tot de GLORY-evenementen, die inmiddels in zijn geheel te zien zijn op streamingdienst Videoland, zal dit evenement alleen te zien zijn met een pay-per-view ticket.

Hoe werkt het?
Maar hoe werkt het precies? Op de website van HIT IT log je in via Google of een mailadres. Daarmee kun je een ticket kopen voor de livestream volgens het principe 'pay-per-view'. Een pay per view voor HIT IT kost eenmalig €19,95. Met dit ticket is het hele evenement live te kijken op de website van HIT IT.

Het evenement HIT IT is zaterdag 29 oktober vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien. Pay-per-view tickets zijn verkrijgbaar via de website van HIT IT.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV