Serierecensie: The First Lady is oogappeltje van SkyShowtime met topcast

Serierecensie: The First Lady is oogappeltje van SkyShowtime met topcast
Met het talent van Viola Davis, Michelle Pfeiffer en Gillian Anderson

Film :

Vanaf 25 oktober is The First Lady in zijn geheel in Nederland te zien op SkyShowtime. In Amerika kon de serie niet op gek veel positieve support rekenen, ondanks dat het één van de oogappels van Paramount is. Hoe denken wij erover? Lees hier de recensie van The First Lady seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Besturen de vrouwen het land?
In de oostvleugel van het Witte Huis worden veel invloedrijke en wereldveranderende beslissingen gemaakt, uit het zicht van de grote massa, door de charismatische, complexe en dynamische First Ladies van de Verenigde Staten.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 46% | IMDb ★ 7,0

Laten we vooropstellen: Davis (Michelle Obama), Pfeiffer (Betty Ford) en Anderson (Eleanor Roosevelt) zijn alle drie fantastisch in hun respectievelijke rollen. Helaas krijgen de drie weinig materiaal om echt goed mee te werken. Het probleem dat deze serie heeft is dat de events die in het echte leven hebben plaatsgevonden, misschien iets te "saai" zijn om levensecht te vertalen in de vorm van een serie. Het is moeilijk om "echte" events goed en met respect te vertalen naar een fictionele omgeving en deze serie laat maar weer eens zien waarom. Bij vlage is deze 10 afleveringen durende serie zelfs een beetje saai en dat verdienen de drie dames en de rest van de verder prima cast zeker niet. 3 sterren.

Cast
Viola Davis (The Woman King), Michelle Pfeiffer (Ant Man and the Wasp: Quantummania) en Gillian Anderson (The Crown) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Aaron Cooley (Phantom of the Opera).

Viola Davis als Michelle Obama, Michelle Pfeiffer als Betty Ford en Gillian Anderson als Eleanor Roosevelt in 'The First Lady'. Bron: SkyShowtime

Vanaf 25 oktober 2022 is The First Lady seizoen 1 te streamen op SkyShowtime. Genre: drama,. Aantal afleveringen: 10. Lengte afleveringen: ca. 50 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's