Nieuw programma The Big Show met Ruben Nicolai vanaf zaterdag te zien op RTL 4

Nieuw programma The Big Show met Ruben Nicolai vanaf zaterdag te zien op RTL 4
Spectaculaire variétéshow

Kijktip :

Presentator Ruben Nicolai is vanaf zaterdag 29 oktober te zien met het gloednieuwe programma The Big Show met Ruben Nicolai, een spectaculaire variétéshow waarin niets te gek is en alles mogelijk. Het belooft een zaterdagavondshow voor het hele gezin te worden.

The Big Show met Ruben Nicolai gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Brits format
Ruben Nicolai heeft het programma gebaseerd op het Britse format Michael McIntyre's Big Show, waarin gasten en publiek op spectaculaire wijze verrast worden. Ruben Nicolai is de enthousiaste gastheer in een grandioos theater, waarin hij het publiek en Bekende Nederlanders verrast met een sensationele show.

Spelletjes
De inhoud van de afleveringen is nog een verrassing, maar zeker is dat het een spektakel vol optredens, grappen en opmerkelijke spelletjes wordt. Van niets wetende bezoekers, die rustig tussen het publiek hebben plaatsgenomen, kunnen hierbij opeens een plek in de spotlights krijgen.

Het nieuwe programma The Big Show met Ruben Nicolai is vanaf zaterdag 29 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Big Show met Ruben Nicolai terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's