Special I Want Your Song: op zoek naar het nieuwe voetbalvolkslied zaterdag te zien op SBS6

Special I Want Your Song: op zoek naar het nieuwe voetbalvolkslied zaterdag te zien op SBS6
Wat wordt dé hit van het WK in Qatar?

Kijktip :

De WK-koorts stijgt en daarom is het de hoogste tijd voor een nieuwe Oranje-hit. Want van 'Viva Hollandia' tot 'Wij houden van Oranje', grote voetbaltoernooien gaan hand in hand. In een speciale WK-special van I Want Your Song gaat SBS6 op zoek naar het lied dat we uit volle borst mee gaan zingen. Snelle presenteert het programma en Mart Hoogkamer zal het winnende lied zingen.

I Want Your Song: op zoek naar het nieuwe voetbalvolkslied gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Songwriters
Waar het ene lied zorgt voor saamhorigheid, heeft het andere juist een opzwepend effect. In de speciale uitzending I Want Your Song: op zoek naar het nieuwe voetbalvolkslied hebben zes songwriters, speciaal voor deze gelegenheid, een Oranje-lied geschreven. In de studio pitchen ze hun lied, één voor één, onder begeleiding van de live band, aan Mart Hoogkamer en het publiek.

Stemmen
Welk lied verbroedert, of geeft juist hoop? Met welk lied kunnen we als twaalfde man pal achter Oranje staan? De kijkers stemmen, net als de fans in de studio, op hun favoriete lied. Toch is het Mart zelf die de uiteindelijke beslissing neemt. De show eindigt met zijn live uitvoering van het winnende lied. De eerste kampioen is bekend, nu het Nederlands elftal nog!

De special I Want Your Song: op zoek naar het nieuwe voetbalvolkslied is zaterdag 29 oktober om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's