Halloween op HBO Max: betreedt deze vijf films en vier de duisternis

Halloween op HBO Max: betreedt deze vijf films en vier de duisternis
Trick or Treat? Wij kiezen voor horror!

Film :

Als er één streamingdienst weet hoe je Halloween moet vieren, dan is het HBO Max wel! Het aanbod is reuze met vier deuren om te kiezen: kids, fantasy, knus en horror. Gids.tv heeft gekozen voor horror met vijf films die je de stuipen op lijf jagen!

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Lees ook onze Halloween-tips voor Netflix en onze Halloween-tips voor Prime Video.

The Nun (2018)

IMDb ★ 5,3

Bron: Warner Bros
Het spookhuis van regisseur en schrijver James Wan gaat weer open als een demonische non de kaarsen dooft en een koude windvlaag langs je nek voelt. Misschien niet het beste horror van de laatste jaren, maar de schikeffecten in de tunnel is briljant. En een lawine aan jumpscares gegarandeerd. Lees hier waar je de film The Nun kunt kijken.

The Shining (1980)

IMDb ★ 8,4

Bron: Warner Bros
Berg je maar als acteur Jack Nicholson met zijn bijl gaat zwaaien, want dan zijn de rapen pas echt gaar. Een legendarische horrorfilm met het prestigieuze Overlook Hotel als decor. En we hebben actrice Shelley Duvall nog nooit zo hard horen gillen. Lees hier waar je The Shining kunt kijken.

Beetlejuice (1988)

IMDb ★ 7,5

Bron: Warner Bros.
Even op adem komen met deze fantastische horrorkomedie met een luguber verhaal. Barbara en Adam Maitlin zijn betrokken bij een zwaar auto-ongeval. Wanneer ze thuiskomen beseffen ze dat ze eigenlijk niet meer leven. Dan komt Beetlejuice om de hoek kijken, die deze mensen leert hoe ze in het hiernamaals moeten overleven. Lees hier waar je de film Beetlejuice kunt kijken.

Annabelle (2014)

IMDb ★ 5,4

Warner Bros Pictures.
Wie bang is voor poppen, moet hier héél ver van wegblijven. De duistere wereld van The Conjuring breidt zich maar uit, want ook Annabelle: Creation en Annabelle Comes Home staan op HBO Max. Alle poppen verzamelen, zelfs overdag is dit eng. Lees hier waar je de film Annabelle kunt kijken.

Malignant (2021)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 6,2

Bron: Warner Bros
Alle elementen uit eerdere films van topregisseur James Wan komen voorbij in deze horrorfilm (met uitstekende soundtrack), waarin clichématig een mistig, duister en oud huis dient als decor. Niet een warm welkom maar horrorliefhebbers genieten. Lees hier waar je de film Malignant kunt kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten en in de bioscopen op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's