Britse dramaserie This England vanaf zondag te zien op Canvas

Britse dramaserie This England vanaf zondag te zien op Canvas
Unieke kijk op regeerperiode Boris Johnson

Kijktip :

De komende zondagen is de Britse miniserie This England (ook bekend onder de titel This Sceptred Isle) met dubbele afleveringen te zien op Canvas. De serie vertelt het verhaal van de regeerperiode van Boris Johnson, die wordt vertolkt door een vrijwel onherkenbare Kenneth Branagh.

Coronavirus
In 2019 wint Boris Johnson de verkiezingen en bereidt hij zich voor op een regeringsvorming. Ondertussen duikt het angstaanjagende coronavirus op in Wuhan, waarna het aantal gevallen in China snel stijgt en de ziekte zich verspreidt over Azië en Europa. Boris bereidt de Britten voor op hun uitstap uit de Europese Unie, terwijl wetenschappers de verspreiding van het coronavirus monitoren.

Stormen
Johnsons adviseur Dominic Cummings wil grote hervormingen doorvoeren. Het leven van Boris gaat zijn gangetje, terwijl het coronavirus zich verspreidt en stormen het Verenigd Koninkrijk teisteren. De situatie in Italië loopt uit de hand. In het noorden kunnen ziekenhuizen de toevloed van coronapatiënten niet meer aan. De eerste gevallen duiken op in het Verenigd Koninkrijk.

De Britse miniserie This England is vanaf zondag 30 oktober wekelijks om 22.00 uur met een dubbele aflevering te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV