Alle Harry Potter-films vanaf zondag te zien op Net5: bekijk de programmering

Alle Harry Potter-films vanaf zondag te zien op Net5: bekijk de programmering
Heerlijke films voor de donkere dagen

Kijktip :

Vanaf zondag 29 oktober is het weer zover: Net5 haalt de Harry Potter-filmreeks van stal voor een warm gevoel tijdens de warme dagen. De magische wereld van J.K. Rowling werd op schitterende wijze tot leven gewekt in acht films. Natuurlijk beginnen we met Harry Potter and the Philosopher's Stone, waarin Harry te horen krijgt dat hij een tovenaar is!

Het verhaal
De jonge Harry Potter woont na de dood van zijn ouders bij zijn oom en tante, waar hij slecht wordt behandeld en voortdurend de pesterijen van zijn verwende neefje moet ondergaan. Op zijn elfde verjaardag ontdekt Harry dat zijn ouders machtige tovenaars waren en dat ook hij unieke magische krachten heeft. Hij vertrekt naar een Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, waar hij heel wat vrienden maakt die net als hij speciale krachten hebben. Beetje bij beetje zal hij de waarheid over de mysterieuze dood van zijn ouders ontdekken.

Cast
Naast Daniel Radcliffe (Swiss Army Man), Rupert Grint (Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities) en Emma Watson (Little Women) zijn ook Michael Gambon (Judy), Alan Rickman (Eye in the Sky), Tom Felton (Rise of the Planet of the Apes) en Ralph Fiennes (Skyfall) te zien in de Harry Potter-reeks.

Programmering
In totaal verschenen er acht Harry Potter-films, die de komende weken op Net5 te zien zijn. Kun je niet wachten met kijken? Klik hieronder op de filmtitels om te zien waar je ze kunt streamen.

De Harry Potter-reeks is vanaf zondag 29 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: avontuur, fantasie.

Actuele video's

Meer actuele video's