Donderdag in Khalid & Sophie: besmeuring van 'Meisje met de parel' & zittingsdag Glennis Grace

Donderdag in Khalid & Sophie: besmeuring van 'Meisje met de parel' & zittingsdag Glennis Grace
Dit zijn de gasten van donderdag 27 oktober

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van donderdag 27 oktober. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

Lees verder onder de video.

De gasten in Khalid & Sophie op donderdag 27 oktober

  • Met Wouke van Scherrenburg en Anniko van Santen nemen we het nieuws van de dag door. Zij zijn ons duo van dienst vanavond.

  • Voor het eerst heeft de groep ‘Just Stop Oil’ actie gevoerd in een Nederlands museum. Vandaag werd het beroemde ‘Meisje met de parel’ in het Mauritshuis besmeurd. We praten er aan tafel over door.

  • Groot alarm in een VN-rapport vandaag: de klimaatplannen van regeringen wereldwijd zijn onvoldoende om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Met onder meer programmamakers Nicolaas Veul en Bram Vermeulen bespreken we de klimaatproblematiek.

  • De zaak Glennis Grace vond vandaag achter gesloten deuren plaats. Nadat de zangeres gisteren voor de rechter verscheen, stonden er vandaag twee minderjarige mede-verdachten terecht. We maken aan tafel de balans op.

  • Peter Heerschop en Viggo Waas staan al bijna 40 jaar samen in het theater. Daar dreigde een einde aan te komen toen Waas een herseninfarct kreeg. Na een flinke revalidatie staan ze binnenkort weer op de planken met ‘Er gaat nog iets heel moois gebeuren’.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's