Hoe kan ik Rico Verhoeven - Hesdy Gerges live kijken? (HIT IT 2022)

Hoe kan ik Rico Verhoeven - Hesdy Gerges live kijken? (HIT IT 2022)
Rico tegen gemotiveerde Hesdy

Sport :

Op zaterdag 29 oktober staat de eerste editie van HIT IT op het programma. In de Rotterdamse Ahoy wordt een grote spektakelshow verwacht, met als slotstuk het gevecht tussen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges. Op welke manier en waar kun je dit gevecht kijken?

Koop je PPV voor HIT IT 2022 via de website van Hit It.

Kijkmogelijkheden
Het evenement HIT IT is te zien via een livestream, die je kunt bemachtigen door een pay-per-view ticket aan te schaffen. Op de website van HIT IT log je in via Google of een mailadres. Daarmee kun je een ticket kopen voor de livestream volgens het principe 'pay-per-view'. Een pay-per-view voor HIT IT kost eenmalig €19,95. Met dit ticket is het hele evenement live te kijken op de website van HIT IT.

Rico vs. Hesdy
De huidige GLORY kampioen Rico Verhoeven staat in de Ahoy tegenover een gemotiveerde Hesdy Gerges, die waarschijnlijk zijn laatste gevecht ooit zal houden in de ring van HIT IT. De livestream zal worden voorzien van "vakkundig" commentaar door presentator Koert Westerman en sidekick schuine streep kickbokslegende Ernesto Hoost.

Het evenement HIT IT is zaterdag 29 oktober vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien. Pay-per-view tickets zijn verkrijgbaar via de website van HIT IT.

Actuele video's

Meer actuele video's