OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in november 2022

OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in november 2022
Met onder meer The Crown en Judas S2

Kijktip :

Het lijkt er de laatste tijd niet op, maar er komen toch echt weer koude perioden aan. De tijd om lekker met een warme deken op de bank te kijken naar je favoriete film of tv-serie. Uiteraard helpen de streamingdiensten daar graag bij met een flinke bak nieuwe content. Bekijk het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney+, HBO Max, NPO Plus, Prime Video, Apple TV+, op tv en in de bioscopen.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

The Takeover (1 november)

Holly Mae Brood in 'The Takeover'. Bron: Netflix
Als de ethische hacker Mel Bandison bij een hightech zelfrijdende bus een hack onschadelijk maakt, legt ze daarmee onbedoeld ook een internationaal crimineel netwerk plat. Samen met Thomas Deen, haar zeer onhandige date van de avond ervoor, slaat ze op de vlucht voor deze criminelen, maar ook voor de politie. Lees hier waar je vanaf 1 november The Takeover kunt kijken.

Young Royals, S2 (1 november)

Netflix

Edvin Ryding als Prins Wilhelm in 'Young Royals'. Bron: Netflix
Prins Wilhelm past zich aan het leven aan op zijn prestigieuze nieuwe kostschool Hillerska, maar zijn hart volgen blijkt uitdagender dan verwacht. Tegelijkertijd worstelt hij met zijn seksualiteit. Bekijk hier waar je Young Royals kunt streamen.

Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan (1 november)

Videoland

Daley Blind staat centraal in de documentaire Nooit Meer Stilstaan van Videoland. De voetballer krijgt in 2019 een hartstilstand midden op het voetbalveld en er volgt een onzekere periode. Hij vocht zich terug en stond binnen no time weer op het veld en wist zijn plek in het Nederlands Elftal zelfs terug te verdienen. Bekijk hier waar je vanaf 1 november Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan kunt streamen.

The Winchesters (1 november)

HBO Max

The Winchesters, verteld vanuit het perspectief van verteller Dean Winchester, is het epische, onvertelde liefdesverhaal van hoe John Winchester Mary Campbell ontmoette en alles op het spel zette om niet alleen hun liefde te redden, maar de hele wereld. Bekijk hier waar je vanaf 1 november The Winchesters kunt streamen.

Blade Runner 2049 (1 november)

HBO Max

Jared Leto, Ryan Gosling, Harrison Ford en Ana de Armas in 'Blade Runner 2049'. Bron: Warner Bros.
Dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film ontdekt een nieuwe Blade Runner, LAPD agent K een verborgen geheim dat wat nog overblijft van de huidige maatschappij mogelijk in chaos kan doen verzinken. De ontdekking van K leidt tot een zoektocht naar Rick Deckard, een voormalige Blade Runner die nu reeds dertig jaar vermist is. Lees hier waar je Blade Runner 2049 kunt kijken.

The Simpsons, S33 (2 november)

Disney+

The Simpsons zijn een gezin van misfits wonende in Springfield. Vader Homer werkt op een kernreactor en heeft altijd pech. Marge is de supermama. Bart is een straatschoffie, Lisa het wonderkind en dan is er nog de speenzuigende baby Maggie. Bekijk hier waar je The Simpsons kunt streamen.

Blockbuster (3 november)

Netflix

Randall Park, Melissa Fumero e.a. in 'Blockbuster'. Bron: Netflix
Timmy Yoon en zijn werknemers (waaronder zijn crush Eliza) proberen de enige overgebleven Blockbuster-videotheek in de Verenigde Staten overeind te houden. Want hoe blijf je relevant in een tijd waarin grote bedrijven de wereld hebben overgenomen? Bekijk hier waar je vanaf 3 november Blockbuster kunt streamen.

The Last Movie Stars (3 november)

HBO Max

Documentaire over de raadselachtige persona's, het ongelooflijke talent en het liefdesverhaal van acteurs Joanne Woodward en Paul Newman. Bekijk hier waar je vanaf 3 november The Last Movie Stars kunt streamen.

Enola Holmes 2 (4 november)

Netflix

Millie Bobby Brown als Enola Holmes in 'Enola Holmes 2'. Bron: Netflix
Enola Holmes neemt haar eerste zaak als rechercheur op zich, maar om het mysterie van een vermist meisje te ontrafelen, heeft ze hulp nodig van vrienden en broer Sherlock. Lees hier waar je vanaf 4 november Enola Holmes 2 kunt kijken.

Manifest, S4 (4 november)

Netflix

Een routinevlucht ondervindt hevige turbulentie, maar uiteindelijk krijgen de piloten van vlucht Montego Air 828 het toestel veilig aan de grond. Vreemd genoeg blijkt dat de paar uur in de lucht voor de rest van de wereld vijf jaar heeft geduurd. Het vierde seizoen van Manifest maakt een grote tijdsprong. De serie begint het laatste seizoen twee jaar na het punt waar we seizoen drie waren geëindigd. Bekijk hier waar je vanaf 4 november Manifest kunt streamen.

Lees hier de serierecensie van Manifest seizoen 3.

The Fabulous (4 november)

Netflix

Vier beste vrienden jagen hun dromen na te midden van de elite van de modewereld terwijl ze hun veeleisende banen, romantische dilemma's en wilde nachten in de stad combineren. Bekijk hier waar je vanaf 4 november The Fabulous kunt streamen.

My Policeman (4 november)

Prime Video

David Dawson, Emma Corrin en Harry Styles in 'The Policeman'. Bron: Prime Video
Het verhaal speelt zich af in Brighton in het jaar 1957. Daar heeft de politieagent Tom Burgess een relatie met de lerares Marion. Tom valt echter op mannen, maar is genoodzaakt dit, omwille van wat de samenleving van hem verwacht, geheim te houden. Hij begint een verhouding met de museumcurator Patrick. Tom verdringt zijn ware gevoelens en trouwt uiteindelijk met Marion. Lees hier waar je vanaf 4 november The Policeman kunt kijken.

Causeway (4 november)

Apple TV+

Jennifer Lawrence als Lynsey in 'Causeway'. Bron: Apple TV Plus
Lynsey is een soldaat die na een trauma maar moeilijk kan wennen aan het leven terug thuis in New Orleans. Ze ontmoet lokale monteur James met wie ze een onverwachte band ontwikkelt. Lees hier waar je vanaf 4 november Causeway kunt kijken.

Di Ray (5 november)

NPO Plus

Di Ray onderzoekt een misdrijf dat haar uiteindelijk in conflict brengt met haar Britse nationaliteit en Aziatische achtergrond.

FBoy Island Nederland (7 november)

HBO Max

In deze tiendelige datingshow met een flinke dosis humor reizen Jennemie, Manon en Sarah af naar een tropisch eiland met een groep Nice Guys en FBoys. Sommige zoeken ware liefde, anderen zijn er voor de geldprijs. Het is aan de vrouwen (en de kijker) om te ondekken wie wie is. Bekijk hier waar je vanaf 7 november FBoy Island Nederland kunt streamen.

New Amsterdam, S1-5 (8 november)

SkyShowtime

De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medische directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika. Zijn doel is om de bureaucratie te bestrijden en uitzonderlijke zorg te bieden. Hoe kan hij helpen? Bekijk hier waar je New Amsterdam kunt streamen.

The Crown, S5 (9 november)

Netflix

Imelda Staunton als Queen Elizabeth in 'The Crown' seizoen 5. Bron: Netflix
Serie over het Engelse koningshuis. Het seizoen speelt zich af in de late jaren '90 en krijgt een bijna geheel nieuwe cast, zoals dit in seizoen 3 ook gebeurde. Natuurlijk zal dit seizoen de scheiding van Diana en Charles, maar ook de introductie van John Major als premier van Engeland te zien zijn. Bekijk hier waar je The Crown kunt streamen.

Lees ook de serierecensie van The Crown seizoen 4

Zootropolis+ (9 november)

Disney+

De verschillende karakters die te zien zijn in 'Zootopia Plus'. Bron: Disney Plus
Zootopia is een stad als geen ander. Er wonen allerlei dieren door elkaar heen, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis. Van verschillende van deze beestjes worden de verhalen gevolgd. Bekijk hier waar je vanaf 9 november Zootropolis+ kunt streamen.

Save Our Squad with David Beckham (9 november)

Disney+

David Beckham in 'Save our Squad'. Bron: Disney Plus
David Beckham sluit zich aan bij Westward Boys, een groep onder de 14 uit Oost-Londen die dringend hulp nodig heeft. Westward heeft het hele seizoen geen wedstrijd gewonnen en de dreiging van degradatie is groot. David zal moeten putten uit al zijn jarenlange ervaring in het spel als hij een kans wil maken om hen van degradatie te redden. Bekijk hier waar je vanaf 9 november Save Our Squad with David Beckham kunt streamen.

Falling for Christmas (10 november)

Netflix

Lindsay Lohan en Chord Overstreet in 'Falling for Christmas'. Bron: Netflix
In de dagen voorafgaand aan Kerstmisavond krijgt een jonge en pas verloofde erfgename een ski-ongeluk. Nadat de diagnose geheugenverlies is gesteld, wordt ze gelukkig opgevangen door de knappe eigenaar van de lodge en zijn dochter. Lees hier waar je vanaf 10 november Falling for Christmas kunt kijken.

Balle Perdue 2 [Lost Bullet 2] (10 november)

Netflix

Shot uit 'Balle Perdue 2'. Bron: Netflix
Nu de geniale monteur Lino zijn naam heeft gezuiverd, heeft hij maar één doel voor ogen: wraak nemen op de corrupte agenten die zijn broer en zijn mentor hebben vermoord. Lees hier waar je vanaf 10 november Lost Bullet 2 kunt kijken.

Judas, S2 (10 november)

Videoland

Rifka Lodeijzen als Astrid Holleder in 'Judas'. Bron: Videoland
In Judas staat Astrid op het punt om haar broer te verraden bij Justitie. Met flashbacks wordt het verleden, met de jeugd van de familie in de Jordaan en de pogingen om zich te ontwikkelen, in beeld gebracht. Bekijk hier waar je Judas kunt streamen.

The Handmaid's Tale, S5 (finale op 10 november)

Videoland

Elizabeth Moss als June in 'The Handmaids Tale'. Bron: Videoland
In het vijfde seizoen wordt June geconfronteerd met consequenties voor het vermoorden van commandant Waterford terwijl ze worstelt om haar identiteit en doel opnieuw te definiëren. De weduwe Serena probeert haar profiel in Toronto te vergroten terwijl de invloed van Gilead Canada binnendringt. Commandant Lawrence werkt samen met tante Lydia terwijl hij probeert Gilead te hervormen en aan de macht te komen. Bekijk hier waar je The Handmaid's Tale kunt streamen.

Lees hier alvast onze eerste indruk recensie van The Handmaid's Tale seizoen 5.

My Father's Dragon (11 november)

Netflix

De karakters Boris the Dragon en Elmer Elevator in 'My Father's Dragon'. Bron: Netflix
De jonge Elmer verlaat Levenloos Stad en reist naar het mysterieuze Wild Eiland, waar hij woeste beesten aantreft en een vriendschap voor het leven sluit. Lees hier waar je vanaf 11 november My Father's Dragon kunt kijken.

Is That Black Enough for You?!? (11 november)

Netflix

Promomateriaal voor de film 'Is That Black Enough for You?!?' Bron: Netflix
Een film over de geschiedenis van de zwarte cinema, vooral gericht op de jaren 70, met archiefmateriaal en nieuwe interviews met veel van de belangrijkste spelers uit het tijdperk. Lees hier waar je vanaf 11 november Is That Black Enough for You?!? kunt kijken.

Fire of Love (11 november)

Disney+

Bron: National Geographic Documentary Films
Van National Geographic Documentary Films komt deze docu over het buitengewone liefdesverhaal van de onverschrokken Franse wetenschappers Katia en Maurice Krafft. Deze twee mensen hielden van twee dingen: van elkaar en van vulkanen. Een tragisch liefdesverhaal vol vuur. Lees hier waar je de film Fire of Love kunt streamen.

Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte (11 november)

Prime Video

Ruud Gullit in 'Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte'. Bron: Prime Video
Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte is een reisserie waarin de legendarische voetballer Ruud Gullit op zoek gaat naar de schatten en mysteries van het oude Egypte. Iedereen kent Ruud Gullit, maar niemand weet dat hij al heel lang droomt van een reis naar het oude Egypte.. Bekijk hier waar je vanaf 11 november Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte kunt streamen.

Mammals (11 november)

Prime Video

In dit 6-delige donker komische drama komen onthullingen en geheimen aan het licht als de complexiteit van het moderne huwelijk en trouw wordt blootgelegd. Wat gebeurt er in een wereld met acht miljard mensen nadat we 'de ware' hebben gevonden? Kunnen we trouw blijven aan de beloften die we nastreven als we tenslotte niet allemaal gewoon zoogdieren zijn? Lees hier waar je vanaf 11 november Mammals kunt kijken.

Geldwolven (14 november)

Prime Video

Frank De Jong is een timide en loyale fraude expert bij LDV verzekeringen. Wanneer hij op een dag in de steek gelaten wordt door zijn vrouw, beslist hij zijn leven drastisch om te gooien. Hij merkt dat eerlijk zijn misschien gewoon te lang duurt en gaat in zee mee zijn absolute tegenpool Chris De Wolf. Deze charmante jongen leeft van dag tot dag en van de kleine oplichtingen die hij pleegt met zijn partner in crime Micky. Bekijk hier waar je vanaf 14 november Geldwolven kunt streamen.

In Her Hands (16 november)

Netflix

Zarifa Ghafari in 'In Her Hands'. Bron: Netflix
Het verhaal van Zarifa Ghafari, die op 26-jarige leeftijd een van de eerste vrouwelijke burgemeesters van Afghanistan werd en de jongste die ooit de functie bekleedde. De film documenteert haar strijd om te overleven tegen de achtergrond van de versnelde ontrafeling van haar land. Lees hier waar je vanaf 16 november In Her Hands kunt kijken.

The Wonder (16 november)

Netflix

Florence Pugh in 'The Wonder'. Bron: Netflix
Het verhaal gaat over een Engelse verpleegster, Lib Wright, die naar een piepklein dorpje wordt geroepen om te kijken naar wat volgens sommigen een medische anomalie of een wonder is - een meisje dat maandenlang zonder voedsel zou hebben overleefd. Lees hier waar je vanaf 16 november The Wonder kunt kijken.

The Santa Clauses (16 november)

Wekelijks op Disney+

Tim Allen als Scott Calvin in 'The Santa Clauses'. Bron: Disney Plus
Binnenkort wordt Scott Calvin 65 jaar oud. Hij realiseert zich dat hij niet voor altijd de Kerstman kan blijven en gaat op zoek naar een vervanger. Ondertussen bereidt hij zich voor op een nieuw avontuur op de Zuidpool. Bekijk hier waar je vanaf 16 november The Santa Clauses kunt streamen.

IN THE SOOP: Friendcation (16 november)

Disney+

In hun eerste publieke reisverslag, worden vijf vrienden, Park Seo-joon, Peakboy, Choi Woo-shik, Park Hyung-sik, en V op een vierdaagse vriendschapsreis naar Goseong gestuurd. Bekijk hier waar je vanaf 16 november IN THE SOOP: Friendcation kunt streamen.

Limitless with Chris Hemsworth (16 november)

Disney+

Zesdelige documentaireserie waarin Chris Hemsworth de grenzen opzoekt van zijn mentale en fysieke mogelijkheden. Om dit te achterhalen, reist Hemsworth de hele wereld over voor ontmoetingen met levensduurexperts. Het gevolg is dat Hemsworth zichzelf in de meeste bizarre situaties tot het uiterste drijft. Bekijk hier waar je vanaf 16 november Limitless with Chris Hemsworth kunt streamen.

Christmas with You (17 november)

Netflix

Aimee Garcia en Freddie Prinze jr. in 'Christmas with You'. Bron: Netflix
Het verhaal volgt een popster met een flinke burn-out in haar carrière en ontsnapt naar een klein stadje waar ze niet alleen inspiratie maar ook een dosis liefde vindt. Lees hier waar je vanaf 17 november Christmas with You kunt kijken.

Dead to Me, S3 (17 november)

Netflix

Het verhaal draait om een krachtige vriendschap die ontstaat tussen een gespannen weduwe (gespeeld door Christina Applegate) en een spring-in-het-veld, die een duister geheim met zich meedraagt (Linda Cardellini). Bekijk hier waar je vanaf 17 november Dead to Me kunt streamen.

1899 (17 november)

Netflix

Promotiemateriaal van '1899'. Bron: Netflix
In de mysterieuze horrorserie 1899 is een migrantenschip Kerberos op weg naar New York in het jaar 1899, de passagiers dromen van een betere toekomst. Maar na mysterieuze gebeurtenissen moet de koers op de Atlantische Oceaan worden gewijzigd. De passagiers worden geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel, ze belanden in een nachtmerrie als ze een op drift geraakt tweede schip tegenkomen. Bekijk hier waar je vanaf 17 november 1899 kunt streamen.

Slumberland (18 november)

Netflix

Marlow Barkley en Jason Momoa in 'Slumberland'. Bron: Netflix
Een jong meisje ontdekt een geheime kaart van de prachtige droomwereld van Slumberland. Met de hulp van een excentrieke outlaw - half mens, half monster - Flip genaamd, doorkruist ze dromen en vlucht ze uit nachtmerries, in de hoop dat ze haar overleden vader terug zal zien. Lees hier waar je vanaf 18 november Slumberland kunt kijken.

Elité, S6 (18 november)

Netflix

Een deel van de cast van 'Elité'. Bron: Netflix
De serie gaat over tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. Bekijk hier waar je Elité kunt streamen.

Disenchanted (18 november)

Disney+

Amy Adams als Giselle en Maya Rudolph als Malvina Monroe in 'Disenchanted'. Bron: Disney Plus
Tien jaar na haar nog lang en gelukkig, twijfelt Giselle aan haar geluk, waarbij ze onbedoeld de levens van de mensen in de echte wereld en Andalasia op zijn kop zet. Lees hier waar je vanaf 18 november Disenchanted kunt kijken.

Mickey: Het Verhaal van een Muis (18 november)

Disney+

Schetsen te zien in 'Mickey, The Story of a Mouse'. Bron: Disney Plus
Mickey Mouse wordt in bijna alle uithoeken van de wereld gezien als een symbool van vrolijkheid en onschuld. Mickey was op slag een groot succes dankzij zijn hoofdrol in de eerste animatiefilm met synchroon geluid, Steamboat Willie. Door de jaren onderging hij opvallende metamorfoses, als afspiegeling van de opmerkelijke carrière van zijn maker en van de maatschappelijke verschuivingen in het land waarvoor hij symbool zou komen te staan. Lees hier waar je vanaf 18 november Mickey: Het Verhaal van een Muis kunt kijken.

Spirited (18 november)

Apple TV+

Will Ferrell en Ryan Reynolds in 'Spirited'. Bron: Apple TV Plus
Stel je het hartverwarmende verhaal van Charles Dickens voor, over een vrek die op kerstavond bezoek krijgt van vier geesten. Maar dan grappiger. En met Will Ferrell, Ryan Reynolds en Octavia Spencer. En ook met geweldige musicalnummers. Goed, misschien is dat te veel gevraagd. Lees hier waar je vanaf 18 november Spirited kunt kijken.

Wednesday (23 november)

Netflix

Jenna Ortega als Wednesday Addams in 'Wednesday'. Bron: Netflix
Deze serie volgt Wednesday Addams' jaren als student, wanneer ze probeert haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen, het grote mysterie te dwarsbomen en op te lossen waarmee haar bijzondere ouders verwikkeld waren. Bekijk hier waar je vanaf 23 november Wednesday kunt streamen.

The Swimmers (23 november)

Netflix

The
Het waargebeurde verhaal van tiener Yusra Mardini, een Syrische vluchtelinge, die een boot met vluchtelingen over de Egeïsche Zee in veiligheid sleepte. Samen met haar zus wist ze het in 2016 tot de Olympische Spelen te schoppen. Lees hier waar je vanaf 23 november The Swimmers kunt kijken.

Andor (finale op 23 november)

Disney+

Stellan Skarsgard en Diego Luna in 'Andor'. Bron: Disney Plus
De avonturen van rebellen spion Cassian Andor tijdens de beginjaren van de Rebellion. De serie verkent verhalen vol spionage en gedurfde missies om de hoop te herstellen in een melkwegstelsel in de greep van de meedogenloze Empire. Bekijk hier waar je Andor kunt streamen.

The Real Housewives of Amsterdam (24 november)

Videoland

Deelnemers aan 'The Real Housewives of Amsterdam'. Bron: Videoland
Luxe, rijkdom en drama: het leven van de housewives van Amsterdam staat er bol van. Maar is het echt alles goud dat er blinkt? The Real Housewives of Amsterdam zijn: Djamila Celina, Maria Tailor, Hella Huizinga, Sheila Bergeik, Susanna Klibansky, Cherry-Ann Person en Kimmylien Nguyen. Bekijk hier waar je vanaf 24 november The Real Housewives of Amsterdam kunt streamen.

Ambulance (24 november)

SkyShowtime

Jake Gyllenhaal als Danny Sharp en Yahya Abdul-Mateen II als Will Sharpe in 'Ambulance'. Bron: Universal Pictures
Een man heeft snel geld nodig voor de operatie van zijn vrouw, maar kan dat niet betalen. Hierop vraagt hij hulp aan zijn broer van wie hij vervreemd is geraakt. Deze stelt voor om samen een bank te overvallen. Lees hier waar je vanaf 24 november Ambulance kunt kijken.

Warrior Nun, S2 (25 november)

Netflix

Alba Baptista als Ava in 'Warrior Nun'. Bron: Netflix
De 19-jarige Ava wordt wakker in een lijkenhuis omdat ze net tot leven was gewekt door een aureool dat in haar rug is geplant door een non die achterna werd gezeten door demonen. Daarmee was Ava in een klap de belangrijkste 'warrior nun', een sekte van ninja-nonnen die in dienst van de katholieke kerk de demonen buiten de deur probeert te houden. Bekijk hier waar je Warrior Nun kunt streamen.

Guardians of the Galaxy Holiday Special (25 november)

Disney+

Chris Pratt, Dave Bautista e.a. in 'Guardians of the Galaxy Holiday Special'. Bron: Disney Plus
De Guardians Drax, Rocket Raccoon, Mantis en Groot zijn op een missie om hun leider Star-Lord een geweldig kerstcadeau te bezorgen. Daarbij krijgen ze hulp van onder meer "gemene zus" Nebula, Kraglin en Cosmo the Space Dog. Het doel? Kevin Bacon bij het feest aanwezig laten zijn. Lees hier waar je vanaf 25 november Guardians of the Galaxy Holiday Special kunt kijken.

Our House (25 november)

NPO Plus

Als Fiona Lawson op een dag thuiskomt, is het laatste wat ze verwacht een andere familie in haar huis te zien. Uiteraard denkt ze dat het gewoon één grote vergissing is. Haar huis heeft immers nog nooit te koop gestaan. Waarom zijn de meubels dan nergens te bekennen? En waarom kan ze haar vervreemde man Bram niet te pakken krijgen? Als het kwartje valt dat haar man is verdwenen en zij de rommel moet opruimen, beseft Fiona dat de geheimen en leugens nog maar net zijn begonnen. Bekijk hier waar je vanaf 25 november Our House kunt streamen.

My Name is Vendetta (30 november)

Netflix

Alessandro Gassmann in 'My Name is Vendetta'. Bron: Netflix
Nadat oude vijanden zijn familie hebben vermoord, vluchten een voormalige maffiahandhaver en zijn pittige dochter naar Milaan, waar ze zich verbergen terwijl ze hun wraak plannen. Lees hier waar je vanaf 30 november My Name is Vendetta kunt kijken.

Our House (25 november)

NPO Plus

Als Fiona Lawson op een dag thuiskomt, is het laatste wat ze verwacht een andere familie in haar huis te zien. Uiteraard denkt ze dat het gewoon één grote vergissing is. Haar huis heeft immers nog nooit te koop gestaan. Waarom zijn de meubels dan nergens te bekennen? En waarom kan ze haar vervreemde man Bram niet te pakken krijgen? Als het kwartje valt dat haar man is verdwenen en zij de rommel moet opruimen, beseft Fiona dat de geheimen en leugens nog maar net zijn begonnen. Bekijk hier waar je vanaf 25 november Our House kunt streamen.

Willow (30 november)

Wekelijks op Disney+

Bron: Disney Plus
Willow is een serie die zich afspeelt in een betoverende wereld. Na de film uit 1988 gaat het verhaal verder in een magische wereld waar kabouters, tovenaars, trollen en andere mystieke wezens leven. Een bijzondere groep helden gaat op avontuur, maar ze komen hun innerlijke demonen tegen en moeten samen de wereld redden. Bekijk hier waar je vanaf 30 november Willow kunt streamen.

The Patient (30 november)

Wekelijks op Disney+

Steve Carell en Andrew Leeds in 'The Patient'. Bron: Disney Plus
Alan Strauss is een therapeut die wordt vastgehouden door een patiënt die in werkelijkheid een seriemoordenaar blijkt te zijn. Nu de tijd dringt, probeert Alan wanhopig Sam te stoppen voordat hij medeplichtig wordt aan Sams moorden, of zelf een doelwit wordt. Bekijk hier waar je vanaf 30 november The Patient kunt streamen.

Yellowstone, S5 (november)

Wekelijks op SkyShowtime

Kevin Costner als John Dutton in 'Yellowstone'. Bron: SkyShowtime
De familie Dutton, met John aan het hoofd, bezit de grootste ranch van de Verenigde Staten. John probeert hier samen met zijn familie op een eerlijke manier zijn boterham te verdienen. Het wordt hem echter alles behalve gemakkelijk gemaakt. Bekijk hier waar je Yellowstone kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's