Nieuw op NPO Plus: deze films en series verschijnen in november 2022

Nieuw op NPO Plus: deze films en series verschijnen in november 2022
Met onder meer Our House

Kijktip :

Het lijkt er de laatste tijd niet op, maar er komen toch echt weer koude perioden aan. De tijd om lekker met een warme deken op de bank te kijken naar je favoriete film of tv-serie. Uiteraard helpen de streamingdiensten daar graag bij met een flinke bak nieuwe content. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in november 2022.

Kijktips van Gids.tv

Di Ray (5 november)

NPO Plus

Di Ray onderzoekt een misdrijf dat haar uiteindelijk in conflict brengt met haar Britse nationaliteit en Aziatische achtergrond.

Our House (25 november)

NPO Plus

Als Fiona Lawson op een dag thuiskomt, is het laatste wat ze verwacht een andere familie in haar huis te zien. Uiteraard denkt ze dat het gewoon één grote vergissing is. Haar huis heeft immers nog nooit te koop gestaan. Waarom zijn de meubels dan nergens te bekennen? En waarom kan ze haar vervreemde man Bram niet te pakken krijgen? Als het kwartje valt dat haar man is verdwenen en zij de rommel moet opruimen, beseft Fiona dat de geheimen en leugens nog maar net zijn begonnen. Bekijk hier waar je vanaf 25 november Our House kunt streamen.

Verder op NPO Plus

Volgt z.s.m.

Actuele video's

Meer actuele video's