Top Gun: Maverick is vanaf deze datum te zien op SkyShowtime

Top Gun: Maverick is vanaf deze datum te zien op SkyShowtime
Actiespektakel met Tom Cruise eind december op streamingdienst

Film :

De splinternieuwe streamingdienst SkyShowtime moet de thuisbasis van een aantal gigantische filmstudio’s worden, waaronder Universal Pictures en Paramount Pictures. Op 25 oktober was de lancering van SkyShowtime en meteen viel op dat één grote blockbuster ontbrak. Maar er is goed nieuws! Vanaf donderdag 22 december is Top Gun: Maverick te zien op SkyShowtime.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Capt. Pete 'Maverick' Mitchell
Na meer dan dertig jaar dienst als één van de topvliegers van de marine is Pete Mitchell (Tom Cruise) waar hij thuishoort, door de grenzen te verleggen als moedige testpiloot en de promotie in rang te ontwijken die hem aan de grond zou houden.

Acteur Tom Cruise (Pete 'Maverick' Mitchell) en Miles Teller (Lt. Bradley 'Rooster' Bradshaw) in de film 'Top Gun: Maverick'

Lees hier onze filmrecensie van Top Gun: Maverick

Cast
Naast Tom Cruise (Mission: Impossible - Fallout) en Miles Teller (Spiderhead) zijn ook Jennifer Connelly (Only the Brave), Jon Hamm (Bad Times at the El Royale), Glen Powell (Hidden Figures), Ed Harris (The Lost Daughter) en Val Kilmer (Kiss Kiss Bang Bang) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Joseph Kosinski (Oblivion).

Vanaf donderdag 22 december 2022 is de film Top Gun: Maverick te zien op SkyShowtime. Ook is de film nog steeds te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: actie, drama. Tijdsduur: 131 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV