Jurassic World Dominion verschijnt begin 2023 op nieuwe streamingdienst SkyShowtime

Jurassic World Dominion verschijnt begin 2023 op nieuwe streamingdienst SkyShowtime
Trilogie komt tot een einde met nieuwe en oude generatie

Film :

De splinternieuwe streamingdienst SkyShowtime werd op 25 oktober gelanceerd in Nederland, en al snel viel veel kijkers op dat het dino-spektakel Jurassic World: Dominion niet beschikbaar is op de dienst. Maar er is goed nieuws! Vanaf 2 februari 2023 is de film Jurassic World: Dominion te zien op SkyShowtime.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Toproofdieren
Vier jaar nadat Isla Nublar werd vernietigd, leven - en jagen - dinosaurussen nu samen met mensen over de hele wereld. Dit fragiele evenwicht zal de toekomst opnieuw vormgeven. Kunnen mensen de toproofdieren blijven op een planeet die ze nu delen met de meest angstaanjagende wezens uit de geschiedenis?

Met onder andere Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Jeff Goldblum en Laura Dern in de film 'Jurassic World Dominion'

Lees hier onze filmrecensie van Jurassic World: Dominion

Cast
Naast Chris Pratt (Thor: Love and Thunder) en Bryce Dallas Howard (The Mandalorian) spelen ook Sam Neill (The Piano), Laura Dern (Marriage Story) en Jeff Goldblum (Thor: Ragnarok) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Colin Trevorrow (The Bubble).

Vanaf 2 februari 2023 is de film Jurassic World: Dominion te zien op SkyShowtime. Genre: actie, avontuur, sciencefiction. Tijdsduur: 147 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV