Nieuw programma House for Sale vanaf dinsdag te zien op NPO 3

Nieuw programma House for Sale vanaf dinsdag te zien op NPO 3
Binnenkijken bij bijzondere huizen

Kijktip :

In het nieuwe programma House for Sale gluren we binnen bij de meest opvallende huizen die in Nederland te koop staan. De bewoners openen hun deuren én hun hart door bijzondere verhalen te vertellen over hun leven in het huis waar ze afscheid van nemen. Van miljoenenvilla's die onze stoutste dromen overstijgen tot de meest excentrieke huizen.

House for Sale gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Recreatiepark
In elke aflevering struinen we de huizenverkoopsites af op zoek naar de meest in het oog springende pandjes van ons land. Wie wonen er, waarom staat het huis in de verkoop en wat heeft er zich in het verleden allemaal afgespeeld? In de eerste aflevering maken we kennis met de excentrieke Rob en zijn vrouw Nathali, die hun paleisje op een recreatiepark in Moordrecht al enige tijd te koop hebben staan.

Kasteel
Ze leven als een ware jonkheer en -vrouw, want het chalet is omgetoverd tot een echt middeleeuws kasteel, inclusief ridders, tronen en schilden. En verder Mariska, die met veel verdriet de bouwval van haar ouders in Zeeland verkoopt. De droom van haar vader om een eigen paradijs te creëren is helaas nooit uitgekomen. In St. Willebrord ontmoeten we Paulus, een selfmade man die samen met vrouw en zoon een enorm huis bouwden met een speciaal plekje voor zijn Ferrari. Toch zijn ze er niet gelukkig.

Het nieuwe programma House for Sale is vanaf dinsdag 1 november wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van House for Sale terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's