Nieuw seizoen Urk! vanaf dinsdag 1 november te zien op SBS6

Nieuw seizoen Urk! vanaf dinsdag 1 november te zien op SBS6
Culthelden uit vissersdorp zijn terug

Kijktip :

Vanaf dinsdag 1 november is een nieuw seizoen van de populaire realityserie Urk! te zien op SBS6. We keren terug naar het beruchte vissersdorp en ontdekken hoe het leven van de populaire hoofdrolspelers verdergaat.

Urk! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Killerbody
In dit nieuwe seizoen van Urk! gooien Teun en Greetje het roer om; ze willen een killerbody en gaan de strijd aan met hun overtollige kilo's. Gerda en Klaas bereiden zich voor op de komst van hun eerste kindje en Tony en Derre verruilen het geliefde Urk voor een weekje onder de zon aan de Costa del Sol in Carihuela.

Gender reveal party
Verder halen Jannie en Mathilde alles uit de kast voor de gender reveal party van Gerda en Klaas en maken we kennis met schipper Riekelt en dochter Terina - die samen de wateren nabij Urk trotseren met hun boot de Zuiderzee. Ook zijn we getuige van een heuse geboorte: Jason, de kersverse zoon van Mathilde en Michael, ziet het levenslicht.

Het nieuwe seizoen van Urk! is vanaf dinsdag 1 november wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's