Rangers FC - Ajax live op tv (Champions League)

Rangers FC - Ajax live op tv (Champions League)
Laatste groepswedstrijd op miljoenenbal

Sport :

Dinsdag (1 november) speelt Ajax de laatste groepswedstrijd in dit seizoen van de Champions League. De Amsterdammers maken geen kans meer op overwintering op het miljoenenbal. Rangers FC - Ajax is om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Rangers - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Uitgeschakeld
Ajax begon de groepsfase van de Champions League uitstekend met een eclatante 4-0 overwinning op Rangers FC in de eigen Johan Cruijff Arena. Het bleek geen garantie voor de toekomst, want de vier wedstrijden die daarop volgden werden allemaal verloren. Na de 0-3 nederlaag tegen Liverpool, vorige week, maakt Ajax definitief geen kans meer op overwintering in de Champions League.

Wel Europa League?
Inmiddels staat Ajax op de voorlaatste plek in Groep A met drie punten uit vijf wedstrijden en een doelsaldo van acht voor en vijftien tegen. Gelukkig doet Rangers (onder leiding van Giovanni van Bronckhorst) het nóg slechter, want de Schotten hebben nul punten en een doelsaldo van één voor en negentien (!) tegen. Ajax heeft dus genoeg aan een kleine nederlaag, gelijkspel of overwinning voor een plek in de volgende ronde van de Europa League.

De wedstrijd Rangers FC - Ajax is dinsdag 1 november om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's