Special Voor wie steek jij een kaarsje op? woensdag te zien op NPO 2

Special Voor wie steek jij een kaarsje op? woensdag te zien op NPO 2
Doden herdenken op Allerzielen

Kijktip :

Het jaarlijks terugkerende programma Voor wie steek jij een kaarsje op?, dat altijd te zien is rond Allerzielen, is dit jaar een week lang dagelijks om 18.30 uur te zien op NPO 2 (vanaf 31 oktober). Woensdag 2 november, op Allerzielen is de lange special te zien op NPO 2. Deze wordt gepresenteerd door Anita Witzier.

Voor wie steek jij een kaarsje op? gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Gino
Op Allerzielen herdenken we jaarlijks de dierbaren die we missen. Het ritueel van het opsteken van een kaars houdt de herinnering aan hen levend. Anita Witzier vertelt verhalen van veerkracht, liefde en licht. Zo is er onder meer een eerbetoon aan Gino van der Straeten (9) uit Limburg, die afgelopen juni landelijk nieuws werd.

Viraal
Verder onder meer het levensverhaal van de stoere Evert Muis die viraal ging met een foto van hemzelf in roze tutu en het verhaal van Ann-Sofie (16), een van de dodelijke slachtoffers van de schietpartij op de zorgboerderij in Alblasserdam in mei van dit jaar. De dagelijkse uitzendingen om 18.30 uur worden gepresenteerd door Joris Linssen en komen telkens uit een andere provincie.

De special Voor wie steek jij een kaarsje op? is woensdag 2 november om 20.30 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de special Voor wie steek jij een kaarsje op? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's