Feyenoord - Lazio Roma live op tv en online (Europa League)

Feyenoord - Lazio Roma live op tv en online (Europa League)
Halen Rotterdammers de volgende ronde?

Sport :

Donderdag (3 november) staat de cruciale Europa League-wedstrijd Feyenoord - Lazio Roma op het programma in Groep F. Het duel is vanaf 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Lazio Roma

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Teleurstelling
Donderdag is het voor Feyenoord de dood of de gladiolen - zeker na de zeer teleurstellende nederlaag op bezoek bij Sturm Graz, vorige week. Feyenoord versloeg de Oostenrijkers in eigen huis nog met 6-0, maar kreeg in de uitwedstrijd het deksel op de neus in de allerlaatste seconden van de blessuretijd: 1-0. Nu moet Feyenoord met goede cijfers winnen van Lazio Roma om door te kunnen in de Europa League.

Heenduel
De Rotterdammers spelen nu weliswaar thuis, maar zullen toch op hun hoede zijn voor de Italianen. In de uitwedstrijd maakte Feyenoord namelijk geen enkele kans. Lazio Roma kwam op een 4-0 voorsprong, waarna twee treffers van Santiago Giménez de pijn enigszins verzachtten. In Groep F is nog veel mogelijk, want Lazio en Sturm Graz hebben ieder acht punten, gevolgd door Feyenoord en Midtjylland met vijf punten.

De wedstrijd Feyenoord - Lazio Roma is donderdag 3 november om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV