Woensdag in Jinek: Jumbo haalt omstreden WK-reclame van de buis

Woensdag in Jinek: Jumbo haalt omstreden WK-reclame van de buis
De gasten van woensdag 2 november

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van woensdag 2 november.

De gasten van Jinek op woensdag 2 november

  • Het is inmiddels het derde boek in twee jaar tijd van de gebroeders Jansen, Dolf en Jim. In 'Van PromovendA tot Z' komen 26 vrouwelijke wetenschappers aan bod die de actuele ontwikkelingen in de wetenschap delen. Hoogleraar cognitieve psychologie Mariska Kret is ook geïnterviewd voor het boek en schuift samen met Dolf en Jim Jansen aan.

  • Het nieuwe seizoen van The Crown staat op het punt van beginnen en nooit eerder was er vooraf zo veel gedoe. Het is het eerste seizoen sinds het overlijden van the Queen en het gaat over de turbulente jaren ’90. We bespreken het met Coks Donders en Marc-Marie Huijbregts.

  • Jumbo haalt hun WK-reclame met hossende bouwvakkers van de buis na een stortvloed van kritiek. Marketingdeskundige Paul Moers en Ruud Bosgraaf van Amnesty International reageren vanavond.

  • Renée Lamboo runt een platform met financiële tips en haar Money Planner, een modern kasboek, was het bestverkochte boek van afgelopen week. Vanavond schuift ze aan bij Jinek.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV