Vanavond op tv: Feyenoord - Lazio Roma en Bodø/Glimt - PSV, special Het grote groene idee

Vanavond op tv: Feyenoord - Lazio Roma en Bodø/Glimt - PSV, special Het grote groene idee
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 3 november

Kijktip :

Vanavond spelen Feyenoord en PSV hun laatste groepswedstrijden in de Europa League. Voor Feyenoord staat er nog veel op het spel. Verder onder meer de special Het grote groene idee. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 3 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Feyenoord - Lazio Roma (Europa League)

Veronica
18:00 uur

Voorbeschouwing en vanaf 18.45 uur live verslag van de wedstrijd Feyenoord - Lazio Roma in Groep F van de Europa League. Vanavond is het voor Feyenoord de dood of de gladiolen - zeker na de zeer teleurstellende nederlaag op bezoek bij Sturm Graz. Nu moet Feyenoord met goede cijfers winnen van Lazio Roma om door te kunnen in de Europa League. De Rotterdammers spelen nu weliswaar thuis, maar zullen toch op hun hoede zijn voor de Italianen, die de eerste ontmoeting met 4-2 wonnen.

Zembla: uitbuiting van arbeidsmigranten

NPO 2
20:25 uur

In een nieuwe aflevering van Zembla, vanavond te zien op NPO 2, doet het programma onderzoek naar de leefomstandigheden van de naar schatting half miljoen Oost-Europese arbeidsmigranten die ons land wonen en werken. Zonder deze arbeidsmigranten zou het personeelstekort in Nederland nog groter zijn en de economie grotendeels stil liggen. Toch wonen ze vaak in erbarmelijke omstandigheden, maar pogingen om hun woonomstandigheden te verbeteren stuiten op verzet van omwonenden en onwil bij gemeentes.

Terug: Special Forces VIPS

Videoland
S2A1

Na de hel van vorig seizoen begrijp je niet waarom deze BN'ers in godsnaam de stoute steunzolen en schoenen nog aantrekken. Het thema in aflevering 1 is hoogtevrees.

Lees ook onze tv-recensie van Special Forces VIPS seizoen 2.

Nieuw: Bad Hair Day

TLC
20:30 uur

Dat je haar even niet perfect zit, hebben we allemaal weleens, maar de mensen in de nieuwe realityserie Bad Hair Day hebben daar elke dag last van. En vaak veel heviger. We horen de soms hartverscheurende verhalen én zien hoe wordt geprobeerd hun problemen te verhelpen. Ze kampen met aandoeningen, zoals alopecia of hebben om andere redenen geen of weinig haar op hun hoofd. Of juist te veel op de verkeerde plekken. Drie haarspecialisten helpen deze patiënten met het herstel van hun hoofdhaar.

Live: Bodø/Glimt - PSV (Europa League)

Veronica
20:55 uur

Direct na het cruciale duel Feyenoord - Lazio Roma gaat de Europa League-avond verder met het iets minder spannende Bodø/Glimt - PSV, in Groep A. PSV heeft overwintering in de Europa League vorige week veiliggesteld met een knappe 2-0 overwinning op Arsenal in het eigen Philips Stadion - hoewel de Engelsen wel met een veredelde B-ploeg aantraden. Groepswinst is nog mogelijk, maar dan moet PSV wel winnen en mag Arsenal dat juist niet doen.

Special: Het grote groene idee

NPO 1
21:30 uur

De publieke omroep staat deze week grotendeels in het teken van het klimaat en de opwarming van de aarde. Ook HUMAN draagt zijn steentje bij met de speciale uitzending Het grote groene idee. In deze amusementsshow, gepresenteerd door Harm Edens, reageren vijf BN'ers op nieuwe, verbazingwekkend en creatieve ideeën waarmee we kunnen bijdragen aan een beter klimaat.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV