Het Sinterklaasjournaal vanaf maandag 7 november weer te zien op NPO 3

Het Sinterklaasjournaal vanaf maandag 7 november weer te zien op NPO 3
Intocht van de Sint komt eraan!

Kijktip :

De maand november is aangebroken en Pakjesavond staat over een kleine maand al op het programma. De kinderhartjes in Nederland zullen vanaf maandag 7 november nóg sneller gaan kloppen, want Het Sinterklaasjournaal is terug op televisie!

Het Sinterklaasjournaal gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Voorbereidingen
Traditioneel volgt presentatrice Dieuwertje Blok de voorbereidingen op het grote Sinterklaasfeest in Nederland. Ze zoekt elke dag contact met Sinterklaas en zijn Pieten, die zich in Spanje klaarmaken voor de intocht en Pakjesavond. Zoals we dat inmiddels van hun gewend zijn gaat dat met de nodige problemen. Gaat het lukken om op tijd klaar te zijn voor het feest op 5 december?

Intocht
Een paar dagen na de eerste aflevering van Het Sinterklaasjournaal is het al zover: op zaterdag 12 november vindt de landelijke intocht van Sinterklaas plaats in Hellevoetsluis, Zuid-Holland. Dieuwertje en NPO 3 zullen hier natuurlijk live bij aanwezig zijn, want het is de eerste grote intocht van Sinterklaas sinds de uitbraak van de coronacrisis. Dat belooft één groot feest te worden!

Het Sinterklaasjournaal is vanaf maandag 7 november dagelijks om 18.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Het Sinterklaasjournaal terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's