Yolanthe Sneijder-Cabau neemt plaats Chantal over in De Jongens tegen de Meisjes

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt plaats Chantal over in De Jongens tegen de Meisjes
Nieuw seizoen eind april op RTL 4

Nieuws :

In het nieuwe seizoen van De Jongens tegen de Meisjes zal Yolanthe Sneijder-Cabau te zien zijn op de plek van de onlangs bevallen Chantal Janzen. Het programma verschuift bovendien van uitzendavond en is dit seizoen te zien op zondagavond.

De spelshow met de battle of the sexes is toe aan het zevende seizoen. Yolanthe strijdt wekelijks tegen Tijl Beckand om wie de beste skills bezit en de meeste kennis over het andere geslacht heeft. Dat doen ze samen met verschillende bekende Nederlanders in hun team.

Onder leiding van Yolanthe doen onder anderen Nicolette Kluijver, Geraldine Kemper en Marlijn Weerdenburg mee. Tijl krijgt dit seizoen versterking van Leo Alkemade, Tino Martin en Fred van Leer.

In deze vrolijke en humoristische strijd tussen de seksen staat alles in het teken van de vele verschillen tussen mannen en vrouwen. Wie werken het best samen en wie kan het andere geslacht het beste inschatten? Zijn het de competitieve mannen of zijn het de multitaskende vrouwen? Wekelijks wordt gestreden om de winst, en verdient het winnende team waardebonnen voor hun publiek.

De Jongens tegen de Meisjes is vanaf zondag 22 april wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Yolanthe Sneijder-Cabau neemt plaats Chantal over in De Jongens tegen de Meisjes of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV