Nieuwe medische dramaserie Good Sam vanaf dinsdag te zien op Net5

Nieuwe medische dramaserie Good Sam vanaf dinsdag te zien op Net5
Met Sophia Bush en Jason Isaacs

Kijktip :

Vanaf dinsdag (8 november) is het eerste (en enige) seizoen van de Amerikaanse medische dramaserie Good Sam te zien op Net5. In de serie volgen we dr. Sam Griffith. Hij wordt het nieuwe hoofd van de afdeling chirurgie nadat haar baas Rob "Griff" Griffith in coma raakt.

Good Sam aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Vader
We strijken neer in het Lakeshore Sentinel Hospital. Daar gebeurt een verschrikkelijk incident: dr. Rob "Griff" Griffith wordt neergeschoten en belandt in een coma. Zes maanden later neemt zijn dochter Sam de afdeling chirurgie van haar vader over. Op de avond van de receptie ter ere van Sam, die gaat beginnen aan haar nieuwe baan, ontwaakt haar vader uit zijn coma.

Cast
De hoofdrol in Good Sam wordt gespeeld door Sophia Bush. Zij was eerder te zien in de succesvolle dramaseries One Tree Hill (2003-2012) en Chicago P.D. (2014-2017). De rol van haar vader wordt gespeeld door de veelgeprezen Britse acteur Jason Isaacs. We kennen hem als Lucius Malfoy in de Harry Potter-serie, maar ook van films als The Patriot, Black Hawk Down, Hotel Mumbai en Mass.

De medische dramaserie Good Sam is vanaf dinsdag 8 november wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt elke aflevering van Good Sam terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's