Woensdag in Net5 Moorddossier: de festivalmoord op Tjeerd van Seggeren

Woensdag in Net5 Moorddossier: de festivalmoord op Tjeerd van Seggeren
Wat is er gebeurd tussen man en vrouw?

Kijktip :

In de vierde aflevering van het misdaadprogramma Net5 Moorddossier staat de beruchte 'festivalmoord' centraal. In deze veelbesproken zaak zou een vrouw haar man na een bezoek aan een festival in 2017 hebben vermoord.

Net5 Moorddossier gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Weiland
Tjeerd en Jessica zijn getrouwd op huwelijkse voorwaarden: als ze gaan scheiden, krijgt Jessica niks. Maar als Tjeerd overlijdt, krijgen zij en de kinderen alles. Op een ochtend wordt Tjeerd dood in een weiland gevonden. Nadat hij een festival bezocht met vrienden, werd hij naar het weiland gelokt door zijn vrouw met de belofte om er seks te hebben.

Hulp
'Onverwacht is bij ons weggenomen, na vele jaren samen, mijn lieve man' staat er in Jessica's overlijdensadvertentie aan Tjeerd. Kort daarop wordt ze gearresteerd. De hoofdvraag is volgens de politie niet of ze het gedaan heeft, maar van wie ze hulp kreeg. Reconstructies, interviews en archiefbeelden zorgen voor een compleet beeld van de tragedie.

Net5 Moorddossier is elke woensdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Net5 Moorddossier terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's